info@plazh.com +35542233997

Bomo Olympus Grand Resort

/ Riviera Olimpike
120 km nga aeroporti


-45% Zbritje per rezervime te hershme deri me 31 Korrik Qendrimi nga: 21/07/2020 ne: 24/08/2020
-35% Zbritje per rezervime te hershme deri me 31 Korrik Qendrimi nga: 25/08/2020 ne: 12/09/2020

Bomo Olympus Grand Resort

Riviera Olimpike
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Double Bungalow - Pamje nga ... + 0 €


Ultra All Inclusive (Ul)
4 Netë
Çmimi Total

891 €
Rezervo
On Request
Dhomë Standarte - Pamje ng ... + 31.36 €


Ultra All Inclusive (Ul)
4 Netë
Çmimi Total

922 €
Rezervo
On Request
Dhomë Standarte - Pamje pj ... + 58.24 €


Ultra All Inclusive (Ul)
4 Netë
Çmimi Total

949 €
Rezervo
On Request
Dhomë Standarte - Pamje ng ... + 94.08 €


Ultra All Inclusive (Ul)
4 Netë
Çmimi Total

985 €
Rezervo
On Request
Bungalow Familjare + 170.24 €


Ultra All Inclusive (Ul)
4 Netë
Çmimi Total

1061 €
Rezervo
On Request
Suite - Pamje nga mali Olympus + 846.72 €


Ultra All Inclusive (Ul)
4 Netë
Çmimi Total

1738 €
Rezervo
On Request
Suite - Pamje nga deti + 1021.44 €


Ultra All Inclusive (Ul)
4 Netë
Çmimi Total

1912 €
Rezervo
Departure Bus
Tirane - Riviera Olimpike
2020/07/03 02:00
Return Bus
Riviera Olimpike - Tiranë
2020/07/07 11:30

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit