Dassia Holiday Club 3*

/ Korfuz, Greqi

Plazh.com

Tiranë

TIRANË

29 May, 22:00

Koha e udhëtimit

Korfuz

Korfuz

30 May, 10:00

Plazh.com

Korfuz

Korfuz

02 Jun, 11:30

Koha e udhëtimit

Tiranë

TIRANË

02 Jun, 20:00

Dassia Holiday Club 3*

Korfuz, Greqi
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
DHOME STANDARTE + 0 €

DHOME STANDARTE: Adult: 2 Children: 0

3 Netë
Çmimi Total

353.75 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit