Corfu Belvedere

/ Korfuz, Greqi

Plazh.com

Tiranë

TIRANË

29 May, 22:00

Koha e udhëtimit

Korfuz

Korfuz

30 May, 10:00

Plazh.com

Korfuz

Korfuz

02 Jun, 11:30

Koha e udhëtimit

Tiranë

TIRANË

02 Jun, 20:00

Corfu Belvedere

Korfuz, Greqi
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Dhomë Comfort + 0 €

Dhomë Comfort: Adult: 2 Children: 0

3 Netë
Çmimi Total

361.25 €
Rezervo
Dhomë Standarte + 48 €

Dhomë Standarte: Adult: 2 Children: 0

3 Netë
Çmimi Total

410 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit