info@plazh.com +35542233997

Messonghi Beach

/ Korfuz
21 km nga aeroporti


Messonghi Beach

Korfuz
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Comfort Standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
3 Netë
Çmimi Total

301 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Superiore + 25.2 €


All Inclusive (AI)
3 Netë
Çmimi Total

326 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare Comfort Kre ... + 54 €


All Inclusive (AI)
3 Netë
Çmimi Total

355 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare Superiore - ... + 84.24 €


All Inclusive (AI)
3 Netë
Çmimi Total

385 €
Rezervo
Departure Bus
Tiranë - Korfuz
17/05/2021 22:00
Return Bus
Korfuz - Tiranë
21/05/2021 11:30

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit