info@plazh.com +35542233997

Messonghi Beach

/ Korfuz
21 km nga aeroporti


Messonghi Beach

Korfuz
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Comfort Standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

868 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare Comfort Kre ... + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

868 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Superiore + 456.96 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1325 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare Superiore - ... + 698.88 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1566 €
Rezervo
Departure Bus
Tiranë - Korfuz
09/08/2021 22:00
Return Bus
Korfuz - Tiranë
17/08/2021 11:30

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit