info@plazh.com +35542233997

Parga Beach Resort

/ Parga Beach Resort


Parga Beach Resort

Parga Beach Resort
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Twin Or Double Premium Gard ... + 0 €


Twin Or Double Premium Garden Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2103 €
Room Only

7 Netë
Çmimi Total

2103 €
Rezervo
Premium Room Garden View + 6 €


Premium Room Garden View: Adult: 2 Children: 0 Price : 2109 €
Room Only

7 Netë
Çmimi Total

2109 €
Rezervo
Premium Room Garden View + 50 €


Premium Room Garden View: Adult: 2 Children: 0 Price : 2153 €
Room Only

7 Netë
Çmimi Total

2153 €
Rezervo
Twin Or Double Premium Gard ... + 420 €


Twin Or Double Premium Garden Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2523 €
Room Only

7 Netë
Çmimi Total

2523 €
Rezervo
Premium Room Garden View + 764 €


Premium Room Garden View: Adult: 2 Children: 0 Price : 2867 €
Room Only

7 Netë
Çmimi Total

2867 €
Rezervo
Premium Room Garden View + 769 €


Premium Room Garden View: Adult: 2 Children: 0 Price : 2872 €
Room Only

7 Netë
Çmimi Total

2872 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit