OLYMPIAN BAY GRAND RESORT

Main Street, Leptokarya 600 63,,

    Nuk ka imazhe të disponueshme

OLYMPIAN BAY GRAND RESORT

Main Street, Leptokarya 600 63,,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Suite Garden View + 0 €


All Inclusive
3 Netë
Çmimi Total

1243.73 €
Rezervo
Family Bungalow Garden View + -490 €


All Inclusive
3 Netë
Çmimi Total

753.34 €
Rezervo
Double Room Sea view + -447 €


All Inclusive
3 Netë
Çmimi Total

795.98 €
Rezervo
Double Room Side Sea view + -490 €


All Inclusive
3 Netë
Çmimi Total

753.34 €
Rezervo
Double Room Olympus view + -518 €


All Inclusive
3 Netë
Çmimi Total

724.91 €
Rezervo
Bungalow Olympus or Garden ... + -547 €


All Inclusive
3 Netë
Çmimi Total

696.49 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit