Dion Palace Resort & Spa

Litohoro,,602 00,

    Nuk ka imazhe të disponueshme

Dion Palace Resort & Spa

Litohoro,,602 00,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Double Deluxe Bungalow Priv... + 0 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

1456.94 €
Rezervo
Superior Sea / Pool View + -632 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

824.41 €
Rezervo
Superior Land View + -675 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

781.77 €
Rezervo
Double Bungalow Sea Front + -639 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

817.31 €
Rezervo
Double Classic Sea View + -717 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

739.13 €
Rezervo
Double Classic Land View + -753 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

703.59 €
Rezervo
Double Classic Low Cost + -824 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

632.52 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit