Possidi Holidays

63077,,,

    Nuk ka imazhe të disponueshme

Possidi Holidays

63077,,,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Executive Suite Sea View Ma... + 0 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

1302.03 €
Rezervo
Family Room SV Bungalow + -404 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

897.35 €
Rezervo
Family Room MV Main or Bung... + -475 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

826.97 €
Rezervo
Superior Sea View - Bungalow + -612 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

689.72 €
Rezervo
Double SV - Bungalow + -647 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

654.53 €
Rezervo
Double GV Main or Bungalow + -717 €


Half Board
3 Netë
Çmimi Total

584.15 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit