info@plazh.com +35542233997

MarBella Elix

/ Parga - Preveza
97 km nga aeroporti


MarBella Elix

Parga - Preveza
Extra
Zgjidhni extra për t`iu shtuar paketës tuaj!
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Superiore Pamje nga Deti + 0 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

2061.4 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Deluxe - Pamje nga Deti + 253 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

2314.4 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Superiore Pamje nga D ... + 339 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

2400.2 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Deluxe Pamje nga Deti ... + 632 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

2692.8 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare Pamje nga ... + 1065 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

3126.2 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare Pamje nga ... + 1833 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

3894 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit