info@plazh.com +35542233997

Ionian Blue

/ Lefkadha
31 km nga aeroporti


Ionian Blue

Lefkadha
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Superiore - Pamje Nga ... + 0 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

1560.16 €
Rezervo
Free Sale
Junior Suite - Me Pishine P ... + 1043 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

2602.88 €
Rezervo
Free Sale
Suite - Me Pishine Private + 1866 €


Gjysëm Pensioni (HB)
7 Netë
Çmimi Total

3426.08 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit