info@plazh.com +35542233997

Ceko

/ Sarande
276 km nga aeroporti


Ceko

Sarande
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhome Dopio + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

224 €
Rezervo
On Request
Dhome Treshe + 70 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

294 €
Rezervo
On Request
Dhome Familjare + 140 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

364 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit