info@plazh.com +35542233997

Heksamil

/ Sarande
276 km nga aeroporti


Heksamil

Sarande
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhome Standarte + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

378 €
Rezervo
On Request
Dhome Standarte me Pamje ng ... + 42 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

420 €
Rezervo
On Request
Dhome Familjare me Pamje Ng ... + 126 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

504 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit