info@plazh.com +35542233997

Royal G & Spa

/ Durrës
36 km nga aeroporti


Royal G & Spa

Durrës
Extra
Zgjidhni extra per t`iu shtuar paketes tuaj!
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhome Standarte + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

378 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit