info@plazh.com +35542233997

Blue Days

/ Borsh
239 km nga aeroporti


Blue Days

Borsh
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhome Dopio + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

392 €
Rezervo
On Request
Dhome Dyshe + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

392 €
Rezervo
On Request
Dhome Treshe + 70 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

462 €
Rezervo
On Request
Suite Familjare + 203 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
7 Netë
Çmimi Total

595 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit