info@plazh.com +35542233997

Iberostar Bijela Delfin

/ Herceg Novi
15 km nga aeroporti


30% zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 15/06/2020 ne: 25/06/2020
30% zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 26/06/2020 ne: 29/08/2020
30% zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 30/08/2020 ne: 20/09/2020
30% zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 21/09/2020 ne: 30/09/2020

Iberostar Bijela Delfin

Herceg Novi
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhomë standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
1564.86 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1095 €
Rezervo
On Request
Dhomë Treshe + 32 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
1610.34 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1127 €
Rezervo
On Request
Dhomë Familjare + 38 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
1618.18 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1133 €
Rezervo
On Request
Dhome Superiore Pamje nga Deti + 89 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
1691.87 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1184 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit