info@plazh.com +35542233997

Iberostar Bijela Park

/ Herceg Novi
12 km nga aeroporti


Iberostar Bijela Park

Herceg Novi
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhomë Familjare + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1600.93 €
Rezervo
On Request
Dhomë standarte + 36 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1636.99 €
Rezervo
On Request
Dhome Superiore Pamje nga Deti + 182 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1782.82 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit