info@plazh.com +35542233997

Bomo Krini Beach

/
70 km nga aeroporti


Bomo Krini Beach

Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhomë Superiore + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1097.6 €
Rezervo
Free Sale
Dhomë Treshe Superiore + 431 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1528.8 €
Rezervo
Free Sale
Dhomë Familjare + 470 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1568 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit