info@plazh.com +35542233997

Bomo Amnissos

/ Kretë
76 km nga aeroporti


Bomo Amnissos

Kretë
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

768.32 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Superiore + 110 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

878.08 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Treshe + 157 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

925.12 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Katershe + 165 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

932.96 €
Rezervo
Free Sale
Family Superior 2 Rooms - + 283 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1050.56 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit