info@plazh.com +35542233997

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

/ Rhodos
4 km nga aeroporti


All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

Rhodos
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhomë Comfort - Pa ballkon + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1207.36 €
Rezervo
Free Sale
Dhomë Standarte - Pamje ng ... + 32 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1238.72 €
Rezervo
Free Sale
Dhomë Standarte - Pamje ng ... + 275 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1481.76 €
Rezervo
Free Sale
Dhomë Superiore - Swim up ... + 604 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1811.04 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit