info@plazh.com +35542233997

Iberostar Herceg Novi

/ Herceg Novi
23 km nga aeroporti


Iberostar Herceg Novi

Herceg Novi
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhomë Standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

800.49 €
Rezervo
On Request
Dhomë Standarte Pamje nga ... + 65 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

865.17 €
Rezervo
On Request
Dhomë Standarte Pamje nga ... + 162 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

962.19 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit