info@plazh.com +35542233997

Messonghi Beach

/ Korfuz
21 km nga aeroporti


Messonghi Beach

Korfuz
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Comfort Standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

617.28 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Superiore + 70 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

686.88 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare Comfort Kre ... + 141 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

757.68 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare Superiore - ... + 268 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

885.12 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit