info@plazh.com +35542233997

Iberostar Bellevue

/ Budva
63 km nga aeroporti


30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 01/06/2020 ne: 26/10/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 01/06/2020 ne: 26/10/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 01/06/2020 ne: 26/10/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 01/06/2020 ne: 26/10/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 01/06/2020 ne: 26/10/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 01/06/2020 ne: 26/10/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 01/06/2020 ne: 26/10/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 01/06/2020 ne: 26/10/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 26/06/2020 ne: 14/07/2020
30 % zbritje per rezervime deri ne 31 Korrik Qendrimi nga: 15/07/2020 ne: 23/08/2020

Iberostar Bellevue

Budva
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhomë Standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
1511.84 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1058 €
Rezervo
On Request
Dhomë Standarte Pamje nga ... + 25 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
1547.26 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1083 €
Rezervo
On Request
Dhomë Familjare + 50 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
1582.68 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1108 €
Rezervo
On Request
Dhomë Standarte pamje nga ... + 195 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
1789.92 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1253 €
Rezervo

Iberostar Bellevue Becici është një hotel me 4 yje vetëm 4 km nga Budva, i vendosur në breg të detit.  Hoteli ofron dhoma komode dhe spacioze. Ai ka 578 dhoma në total.

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit

Dhomat janë të pajisura me:
- Ajër të kondicionuar
- TV
- Tualet me dush
- Telefon
- Minibar

Hoteli ofron parking, shërbim 24 ore, 7 bare dhe një restorant ku mund të provoni ushqim të shijshëm mesdhetar dhe ndërkombëtar. Hoteli ka pishinë të jashtme për të rritur dhe për fëmijë, cadra në plazh dhe chairs longue, fushë futbolli, tenisi, volejbolli.