Nga Data: Deri datė: Dhomė

First Class 5* - Alanya

Alanya

Alanya

First Class Hotel ndodhet në qytetin bregdetar të Alanjës. Hoteli ka një plazh privat, spa dhe Wi-Fi. Dhomat moderne janë te pajisura me ajër të kondicionuar dhe ballkon.

Hoteli kanë dispozicion një shumëllojshmëri shërbimesh, per kohën e lirë duke përfshirë sauna, masazh, palestër dhe banjo turke-hamam. Kompleksi gjithashtu ka një pishinë të brendshme, pishine te jashtme dhe një bar.

Më Shume Detaje:

First Class 5* - Alanya

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Standarte (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur) Tarifa
nga 18/05/2019 nė 31/05/2019
€ 74.40
nga 01/06/2019 nė 15/06/2019
€ 96.00
nga 16/06/2019 nė 23/06/2019
€ 105.60
nga 24/06/2019 nė 20/07/2019
€ 117.60
nga 21/07/2019 nė 15/08/2019
€ 127.20
nga 16/08/2019 nė 04/09/2019
€ 122.40
nga 05/09/2019 nė 30/09/2019
€ 96.00
» Standarte 2 FEMIJE FALAS (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur) Tarifa
nga 18/05/2019 nė 31/05/2019
€ 74.40
nga 01/06/2019 nė 15/06/2019
€ 96.00
nga 16/06/2019 nė 23/06/2019
€ 105.60
nga 24/06/2019 nė 20/07/2019
€ 117.60
nga 21/07/2019 nė 15/08/2019
€ 127.20
nga 16/08/2019 nė 04/09/2019
€ 122.40
nga 05/09/2019 nė 30/09/2019
€ 96.00
» Dhomė Standarte Teke (Max: 1 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 18/05/2019 nė 31/05/2019
€ 55.20
nga 01/06/2019 nė 15/06/2019
€ 72.00
nga 16/06/2019 nė 23/06/2019
€ 104.40
nga 24/06/2019 nė 20/07/2019
€ 116.40
nga 21/07/2019 nė 15/08/2019
€ 126.00
nga 16/08/2019 nė 04/09/2019
€ 121.20
nga 05/09/2019 nė 30/09/2019
€ 72.00

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive

Nga Data: Deri datė: Dhomė