Nga Data: Deri dat: Dhom

Marbella Beach - Ag. Ioannis Peristeron Korfuz (B)

Korfuz

Korfuz

Marbella Beach Hotel Corfu, një hotel me 5 yje në Korfuz dhe një nga vendpushimet më luksoze rinovuar kohët e fundit. I vendosur në Agios Ioannis Peristeron hoteli pret për të akomoduar klientët duke ofruar të gjitha shërbimet e luksit në një resort All Inclusive të tilla si dhoma të rehatshme dhe luksoze me pamje mahnitëse, një shumëllojshmëri zgjedhjesh gastronomike, duke filluar nga kuzhina tradicionale greke tek gatimet ndërkombëtare dhe një gamë të gjerë të aktiviteteve të brendshme dhe të jashtme për të gjithë familjen. I githë akomodimi ka dhoma te bollshme luksoze dhe suita duke ofruar mundësi për një pamje të veçantë nga kopshtet të bukura përreth hotelit ose deti Jon. Disa nga pajisjet unike të ofruara për vizitorët janë shtretër queen size, lidhje interneti Wi-Fi, TV me satelit, telefon, ajer te kondicionuar, një frigorifer privat, kasafortë si dhe shërbim në dhomë. Midis të tjerash hoteli ofron tre restorante, katër bare, pishinat, spa, klubi i fëmijëve, plazhi privat, makina me qera, dyqane etj.

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Më Shume Detaje: Hoteli sht i vendosur n Agios Ioannis Peristeron.

Marbella Beach - Ag. Ioannis Peristeron Korfuz (B)

LISTA E MIMEVE

mimet e dhomave

» Dhome Promocionale (Max2 te Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 n 03/05/2019
109.25
nga 04/05/2019 n 24/05/2019
133.40
nga 25/05/2019 n 28/06/2019
182.85
nga 29/06/2019 n 19/07/2019
209.30
nga 20/07/2019 n 23/08/2019
236.90
nga 24/08/2019 n 14/09/2019
209.30
nga 15/09/2019 n 27/09/2019
182.85
nga 28/09/2019 n 11/10/2019
133.40
nga 12/10/2019 n 31/10/2019
109.25
» Dhom Standart Pamje nga Deti (Max: 2 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 n 03/05/2019
135.70
nga 04/05/2019 n 24/05/2019
169.05
nga 25/05/2019 n 28/06/2019
213.90
nga 29/06/2019 n 19/07/2019
270.25
nga 20/07/2019 n 23/08/2019
305.90
nga 24/08/2019 n 14/09/2019
270.25
nga 15/09/2019 n 27/09/2019
213.90
nga 28/09/2019 n 11/10/2019
169.05
nga 12/10/2019 n 31/10/2019
135.70
» Dhom Superiore Pamje nga Kopshti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 n 03/05/2019
126.50
nga 04/05/2019 n 24/05/2019
164.45
nga 25/05/2019 n 28/06/2019
220.80
nga 29/06/2019 n 19/07/2019
267.95
nga 20/07/2019 n 23/08/2019
301.30
nga 24/08/2019 n 14/09/2019
267.95
nga 15/09/2019 n 27/09/2019
220.80
nga 28/09/2019 n 11/10/2019
164.45
nga 12/10/2019 n 31/10/2019
126.50
» Dhom Superiore Pamje nga Deti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 n 03/05/2019
149.50
nga 04/05/2019 n 24/05/2019
187.45
nga 25/05/2019 n 28/06/2019
256.45
nga 29/06/2019 n 19/07/2019
305.90
nga 20/07/2019 n 23/08/2019
339.25
nga 24/08/2019 n 14/09/2019
305.90
nga 15/09/2019 n 27/09/2019
256.45
nga 28/09/2019 n 11/10/2019
187.45
nga 12/10/2019 n 31/10/2019
149.50
» Dhom Familjare Pamje nga Kopshti (Max: 3 Rritur + 1 Fmij) Tarifa
nga 18/04/2019 n 03/05/2019
164.45
nga 04/05/2019 n 24/05/2019
209.30
nga 25/05/2019 n 28/06/2019
282.90
nga 29/06/2019 n 19/07/2019
355.35
nga 20/07/2019 n 23/08/2019
403.65
nga 24/08/2019 n 14/09/2019
355.35
nga 15/09/2019 n 27/09/2019
282.90
nga 28/09/2019 n 11/10/2019
209.30
nga 12/10/2019 n 31/10/2019
164.45
» Dhom Familjare Pamje nga Deti (Max 3 Rritur +1 Femije ) Tarifa
nga 18/04/2019 n 03/05/2019
180.55
nga 04/05/2019 n 24/05/2019
230.00
nga 25/05/2019 n 28/06/2019
308.20
nga 29/06/2019 n 19/07/2019
386.40
nga 20/07/2019 n 23/08/2019
446.20
nga 24/08/2019 n 14/09/2019
386.40
nga 15/09/2019 n 27/09/2019
308.20
nga 28/09/2019 n 11/10/2019
230.00
nga 12/10/2019 n 31/10/2019
180.55
» Dhom Familjare Superiore Pamje nga Kopshti (Max: 4 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 n 03/05/2019
171.35
nga 04/05/2019 n 24/05/2019
218.50
nga 25/05/2019 n 28/06/2019
296.70
nga 29/06/2019 n 19/07/2019
379.50
nga 20/07/2019 n 23/08/2019
437.00
nga 24/08/2019 n 14/09/2019
379.50
nga 15/09/2019 n 27/09/2019
296.70
nga 28/09/2019 n 11/10/2019
218.50
nga 12/10/2019 n 31/10/2019
171.35
» Junior Suit Pamje nga Deti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 n 03/05/2019
173.65
nga 04/05/2019 n 24/05/2019
230.00
nga 25/05/2019 n 28/06/2019
315.10
nga 29/06/2019 n 19/07/2019
403.65
nga 20/07/2019 n 23/08/2019
462.30
nga 24/08/2019 n 14/09/2019
403.65
nga 15/09/2019 n 27/09/2019
315.10
nga 28/09/2019 n 11/10/2019
230.00
nga 12/10/2019 n 31/10/2019
173.65

mimet pr dhom, akomodimi gjysm pensioni

Nga Data: Deri dat: Dhom