Nga Data: Deri datė: Dhomė

Linda 5* - Side

Side

Side

Hoteli gjendet në bregdetin e Sides. Hoteli në total ka 230 dhoma nga të cilat 209 janë dhoma standarte, 6 dhoma ekonomike, 15 dhoma familjare dhe 6 suita. “All Inclusive” përfshin: - Mëngjesi, mëngjesi i vonë, dreka dhe darka bufe, darka e vonë, ëmëlsira, çaj dhe kafe gjatë ditës. - Të gjitha pijet alkolike të vendit, pije të lehta shërbehen deri në oren 23:00. - Qendër fitness, banjo turke, sauna. - Tenis, ping pong, volejboll, mini club, animacion, muzike live, shfaqje. - Çadra, shezlong dhe dysheket në pishinë dhe plazh.

Më Shume Detaje: Gjendet rreth 70 km larg Aeroportit, 5 km larg qytetit tė Sides dhe 500 m nga plazhi.


Linda 5* - Side

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Ekonomike (Max 3 Rritur) Tarifa
nga 13/05/2019 nė 03/06/2019
€ 78.40
nga 04/06/2019 nė 16/06/2019
€ 94.08
nga 17/06/2019 nė 09/07/2019
€ 105.28
nga 10/07/2019 nė 23/08/2019
€ 127.68
nga 24/08/2019 nė 30/09/2019
€ 105.28
» Dhomė Standard (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 13/05/2019 nė 03/06/2019
€ 82.88
nga 04/06/2019 nė 16/06/2019
€ 98.56
nga 17/06/2019 nė 09/07/2019
€ 109.76
nga 10/07/2019 nė 23/08/2019
€ 132.16
nga 24/08/2019 nė 30/09/2019
€ 109.76
» Dhomė Standard Teke (Max: 1 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 13/05/2019 nė 03/06/2019
€ 61.60
nga 04/06/2019 nė 16/06/2019
€ 73.92
nga 17/06/2019 nė 09/07/2019
€ 81.76
nga 10/07/2019 nė 23/08/2019
€ 98.56
nga 24/08/2019 nė 30/09/2019
€ 81.76
» Dhomė Familjare me Krevate Marinari (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 2 Rritur) Tarifa
nga 13/05/2019 nė 03/06/2019
€ 104.16
nga 04/06/2019 nė 16/06/2019
€ 124.32
nga 17/06/2019 nė 09/07/2019
€ 148.96
nga 10/07/2019 nė 23/08/2019
€ 179.20
nga 24/08/2019 nė 30/09/2019
€ 148.96

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive

Nga Data: Deri datė: Dhomė