Nga Data: Deri datė: Dhomė

Transatlantik Hotel & SPA 5* - KEMER

Kemer

Kemer

Një kompleks elegant me 5 yje që ofron objekte dhe shërbime të shkëlqyera. Kompleksi është projektuar si një anije të madhe. Një zgjedhje e mirë për çiftet, familjet dhe ata që kërkojnë një pushim të qetë.

Hoteli i ndërtuar mbi 38.000 m² është 45 km larg nga Aeroporti Antalia. Me një total prej 491 dhomash, ka një kapacitet mikpritës prej 1,500 mysafirëve. Koncepti transatlantik ofron shumë aktivitete dhe mundësi sportive. Dhomat Standard, Deluxe, Family Suite dhe vilë Atlantik janë të përgatitur për komoditetin dhe nevojat tuaja.

Më Shume Detaje: CLEARSECTION

Transatlantik Hotel & SPA 5* - KEMER

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Standarte Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 20/04/2019 nė 19/05/2019
€ 82.88
nga 20/05/2019 nė 09/06/2019
€ 91.84
nga 10/06/2019 nė 23/06/2019
€ 118.72
nga 24/06/2019 nė 07/07/2019
€ 127.68
nga 08/07/2019 nė 24/08/2019
€ 159.04
nga 25/08/2019 nė 30/09/2019
€ 127.68
» Dhomė Standarte (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 20/04/2019 nė 19/05/2019
€ 87.36
nga 20/05/2019 nė 09/06/2019
€ 96.32
nga 10/06/2019 nė 23/06/2019
€ 123.20
nga 24/06/2019 nė 07/07/2019
€ 132.16
nga 08/07/2019 nė 24/08/2019
€ 163.52
nga 25/08/2019 nė 30/09/2019
€ 132.16
» Dhomė Standarte Teke (Max: 1 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 20/04/2019 nė 19/05/2019
€ 64.96
nga 20/05/2019 nė 09/06/2019
€ 71.68
nga 10/06/2019 nė 23/06/2019
€ 91.84
nga 24/06/2019 nė 07/07/2019
€ 98.56
nga 08/07/2019 nė 24/08/2019
€ 122.08
nga 25/08/2019 nė 30/09/2019
€ 98.56
» Dhome Familjare (Max: 3 Rritur +2 Fėmijė ose 4 Rritur) Tarifa
nga 20/04/2019 nė 19/05/2019
€ 131.04
nga 20/05/2019 nė 09/06/2019
€ 144.48
nga 10/06/2019 nė 23/06/2019
€ 184.80
nga 24/06/2019 nė 07/07/2019
€ 198.24
nga 08/07/2019 nė 24/08/2019
€ 245.28
nga 25/08/2019 nė 30/09/2019
€ 198.24

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi ultra all inclusive

Nga Data: Deri datė: Dhomė