Nga Data: Deri datė: Dhomė

Athos Palace - Kalithea Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki

 

Hoteli Athos Palace me 4 yje, është pjesë e grupit G-Hotels. Është një resort lluksoz all-inclusive, i cili ndodhet në një plazh të mrekullueshëm me një det të kristaltë, në kepin e mbushur me pisha të Kasandras.

Është një resort, i cili j’u premton që cdo ditë tuajen aty ta bëjë të paharrueshme! Ky është një hotel për familjarë, çifte ose shoqëri të mëdha, të cilat kërkojnë cilësi, shërbim perfekt dhe patjetër mikëpritje.

Hoteli ka fituar një reputacion ndërkombëtar për nivelin e lartë të cilësisë duke ofruar një numur të madh aktivitetesh në objektet përbërëse të tij të përshtatshme për të gjitha shijet.

Hoteli ofron 407 dhoma, një pishine unike të jashtme me madhesinë e një pishinë Olimpike si dhe një pishinë tjetër të brendshme me ujë të freskët.

Ndër objektet e tjera përmendim 6 fusha tenisi, një fushë basketbolli, dy kurse minigolfi, një qëndër për zhytje nënujore dhe një qëndër sportive të pajisur plotësisht që mundëson të gjitha aktivitetet ujore që mund të imagjinohen.

Aktivitetet sportive që mund të kryhen në hotel janë: - Aerobi; - Billardo; - Basketboll; - Beach Volley; - Zhytje; - Dart; - Fusha Tenisi; - Sporte ujore;

Koncepti "Half Board": Mëngjesi dhe Darka të përfshira.

Cadrat ne plazh ne konceptin Half Board jane me pagesë 7.5 euro çadra.

Në konceptin all inclusive janë pa pagesë.

Peshqirat janë me depozitë 10 euro + 2.5 euro për peshqir, për javë

Gjithashtu Hoteli ofron:

- Kënd Interneti (me pagesë); - Kafeteria; - Frigorifer; - Kënd lojrash për fëmijët; - Kinema; - Netë Greke; - Peshqire për plazh;

Ajer i Kondicionuar; Korrik - Gusht

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Më Shume Detaje: Distancat :

- 70 km. larg Aeroportit;
- 30 metra nga plazhi;
- 2 km. nga fshati Kalithea;


Athos Palace - Kalithea Halkidiki

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Standard (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur) Tarifa
nga 29/04/2019 nė 22/05/2019
€ 103.40
nga 23/05/2019 nė 12/06/2019
€ 138.60
nga 13/06/2019 nė 26/06/2019
€ 173.80
nga 27/06/2019 nė 17/07/2019
€ 195.80
nga 18/07/2019 nė 21/08/2019
€ 217.80
nga 22/08/2019 nė 04/09/2019
€ 195.80
nga 05/09/2019 nė 18/09/2019
€ 173.80
nga 19/09/2019 nė 02/10/2019
€ 138.60
nga 03/10/2019 nė 27/10/2019
€ 103.40
» Dhomė Standard Pamje nga Deti (2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur) Tarifa
nga 29/04/2019 nė 22/05/2019
€ 107.80
nga 23/05/2019 nė 12/06/2019
€ 147.40
nga 13/06/2019 nė 26/06/2019
€ 182.60
nga 27/06/2019 nė 17/07/2019
€ 209.00
nga 18/07/2019 nė 21/08/2019
€ 231.00
nga 22/08/2019 nė 04/09/2019
€ 209.00
nga 05/09/2019 nė 18/09/2019
€ 182.60
nga 19/09/2019 nė 02/10/2019
€ 147.40
nga 03/10/2019 nė 27/10/2019
€ 107.80
» Junior Suite (Max: 4 Rritur) Tarifa
nga 29/04/2019 nė 22/05/2019
€ 127.60
nga 23/05/2019 nė 12/06/2019
€ 169.40
nga 13/06/2019 nė 26/06/2019
€ 215.60
nga 27/06/2019 nė 17/07/2019
€ 242.00
nga 18/07/2019 nė 21/08/2019
€ 272.80
nga 22/08/2019 nė 04/09/2019
€ 242.00
nga 05/09/2019 nė 18/09/2019
€ 215.60
nga 19/09/2019 nė 02/10/2019
€ 169.40
nga 03/10/2019 nė 27/10/2019
€ 127.60

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive

Nga Data: Deri datė: Dhomė