Nga Data: Deri datė: Dhomė

Porto Carras Meliton 5* - Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki

Meliton është sinonim i luksit. Duke ruajtur ende fasadën e tij origjinale, ashtu siç ishte projektuar nga arkitekti i njohur Gropius, tani është rinovuar plotësisht dhe secila dhomë është vulosur me shënjën stilit modern.

Hoteli ka 156 suita që shohin nga deti Egje dhe kursi i golfit. Në Meliton klientët mund të drekojnë në Crystal, një restorant luksoz me shije të dallueshme elegante që shërben në një atmosferë të përshkuar nga stili.

Në Qendrën e Biznesit klientët mund të kthehen në realitetin profesional dhe më pas të kalojnë momente relaksi tek Bari pranë lagunave. News Café dhe Reflections Bar janë elemente të tjera të komfortit në botën elegante të Meliton.

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Më Shume Detaje: Porto Carras Grand Resort ndodhet brenda njė parajse nė Greqinė Veriore, nė brigjet perėndimore tė Sithonia-s , gadishullin Halkidiksė qėndrore.


Porto Carras Meliton 5* - Halkidiki

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Standart (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 26/04/2019 nė 17/05/2019
€ 172.48
nga 18/05/2019 nė 14/06/2019
€ 200.48
nga 15/06/2019 nė 28/06/2019
€ 229.60
nga 29/06/2019 nė 12/07/2019
€ 264.32
nga 13/07/2019 nė 26/07/2019
€ 301.28
nga 27/07/2019 nė 29/08/2019
€ 348.32
nga 30/08/2019 nė 08/09/2019
€ 301.28
nga 09/09/2019 nė 22/09/2019
€ 264.32
nga 23/09/2019 nė 06/10/2019
€ 229.60
nga 07/10/2019 nė 20/10/2019
€ 200.48
nga 21/10/2019 nė 29/10/2019
€ 172.48
» Dhomė Standart Pamje nga deti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 26/04/2019 nė 17/05/2019
€ 207.20
nga 18/05/2019 nė 14/06/2019
€ 237.44
nga 15/06/2019 nė 28/06/2019
€ 274.40
nga 29/06/2019 nė 12/07/2019
€ 315.84
nga 13/07/2019 nė 26/07/2019
€ 362.88
nga 27/07/2019 nė 29/08/2019
€ 416.64
nga 30/08/2019 nė 08/09/2019
€ 362.88
nga 09/09/2019 nė 22/09/2019
€ 315.84
nga 23/09/2019 nė 06/10/2019
€ 274.40
nga 07/10/2019 nė 20/10/2019
€ 237.44
nga 21/10/2019 nė 29/10/2019
€ 207.20
» Junior Suite (Max: 3 Ritur ose 2 Rritur + 2 Fėmijė) Tarifa
nga 26/04/2019 nė 17/05/2019
€ 217.28
nga 18/05/2019 nė 14/06/2019
€ 246.40
nga 15/06/2019 nė 28/06/2019
€ 286.72
nga 29/06/2019 nė 12/07/2019
€ 328.16
nga 13/07/2019 nė 26/07/2019
€ 377.44
nga 27/07/2019 nė 29/08/2019
€ 434.56
nga 30/08/2019 nė 08/09/2019
€ 377.44
nga 09/09/2019 nė 22/09/2019
€ 328.16
nga 23/09/2019 nė 06/10/2019
€ 286.72
nga 07/10/2019 nė 20/10/2019
€ 246.40
nga 21/10/2019 nė 29/10/2019
€ 217.28
» Dhomė Familjare (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 26/04/2019 nė 17/05/2019
€ 237.44
nga 18/05/2019 nė 14/06/2019
€ 274.40
nga 15/06/2019 nė 28/06/2019
€ 313.60
nga 29/06/2019 nė 12/07/2019
€ 362.88
nga 13/07/2019 nė 26/07/2019
€ 416.64
nga 27/07/2019 nė 29/08/2019
€ 478.24
nga 30/08/2019 nė 08/09/2019
€ 416.64
nga 09/09/2019 nė 22/09/2019
€ 362.88
nga 23/09/2019 nė 06/10/2019
€ 313.60
nga 07/10/2019 nė 20/10/2019
€ 274.40
nga 21/10/2019 nė 29/10/2019
€ 237.44

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi fjetje dhe mėngjes

Nga Data: Deri datė: Dhomė