Nga Data: Deri datė: Dhomė

OZ Sui Resort 5* - Alanya

Alanya

Alanya

SUI RESORT është themeluar në një sipërfaqe prej 9000 metra katrorë në rajonin Okurcalar të Alanya, perla e Mesdheut, larg nga zhurma e qytetit, i rrethuar nga një atmosferë e magjishme në harmoni të plotë me arkitekturën e objektit, ajo ka 307 dhoma të rehatshme.

Resorti është e vendosur në një distancë prej 108 km nga qendra e qytetit të Antalias, 98 km nga Antalia Aeroporti, 30 km nga Alanya dhe 20 km nga Manavgat. Resorti është vetëm 500 m në breg të detit dhe në posedim të një plazh privat me një shërbim-ditore.

Më Shume Detaje:

OZ Sui Resort 5* - Alanya

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Ekonomike (Max 3 Rritur) Tarifa
nga 17/05/2019 nė 04/06/2019
€ 129.92
nga 05/06/2019 nė 04/07/2019
€ 147.84
nga 05/07/2019 nė 31/07/2019
€ 156.80
nga 01/08/2019 nė 25/08/2019
€ 163.52
nga 26/08/2019 nė 13/09/2019
€ 147.84
nga 14/09/2019 nė 30/09/2019
€ 129.92
» Dhomė Standarte (Max 3 Rritur) Tarifa
nga 17/05/2019 nė 04/06/2019
€ 134.40
nga 05/06/2019 nė 04/07/2019
€ 152.32
nga 05/07/2019 nė 31/07/2019
€ 161.28
nga 01/08/2019 nė 25/08/2019
€ 168.00
nga 26/08/2019 nė 13/09/2019
€ 152.32
nga 14/09/2019 nė 30/09/2019
€ 134.40
» Dhomė Standarte Teke (Max 1 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 17/05/2019 nė 04/06/2019
€ 100.80
nga 05/06/2019 nė 04/07/2019
€ 114.24
nga 05/07/2019 nė 31/07/2019
€ 120.96
nga 01/08/2019 nė 25/08/2019
€ 125.44
nga 26/08/2019 nė 13/09/2019
€ 114.24
nga 14/09/2019 nė 30/09/2019
€ 100.80
» Dhomė Familjare (Max 3 Rritur + 2 Fėmijė ose 4 Rritur) Tarifa
nga 17/05/2019 nė 04/06/2019
€ 201.60
nga 05/06/2019 nė 04/07/2019
€ 228.48
nga 05/07/2019 nė 31/07/2019
€ 241.92
nga 01/08/2019 nė 25/08/2019
€ 252.00
nga 26/08/2019 nė 13/09/2019
€ 228.48
nga 14/09/2019 nė 30/09/2019
€ 201.60

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive

Nga Data: Deri datė: Dhomė