Nga Data: Deri datė: Dhomė

Potidea Palace - Nea Potidea, Halkidiki (M)

Halkidiki

Halkidiki

POTIDEA PALACE - NEA POTIDEA, HALKIDIKI 

 

 I pozicjonuar drejtë në plazh Potidea Palace me 4 yje është një hotel elegant me pamje panoramike  të mallit Olympus si dhe pamje te mrekullueshme nga deti. Hoteli ofron dhoma të mobiluara në mënyre bashkohore, Restorante si dhe aktivitete te ndryshme per te rritur dhe femijë. Qyteti Nea Potidea eshte 2km larg hotelit dhe aeporti Selanikut ndodhet 55km larg.

 

Brënda Resortit

- Bar kryesorë,
- Cocktail bar,
- Beach Bar,
- Pool Bar
- 1 Restorant kryesorë
- 1 Restorant A la Cart (Internacional)
- Plazh (shezllona, peshqirë dhe cadra)
- Disco, Animacjon,
- Spa Center

Per femije:
- Këndë lojrash 
- Game room
- Pishinë
- Miniclub
- Disco për femijë

Sporte:
- Volleyball
- Tennis
- Sporte uji
- Aktivitete ne ujë

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Më Shume Detaje:

Potidea Palace - Nea Potidea, Halkidiki (M)

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Standart Ekonomike (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 29/04/2019 nė 24/05/2019
€ 167.90
nga 25/05/2019 nė 14/06/2019
€ 209.30
nga 15/06/2019 nė 12/07/2019
€ 292.10
nga 13/07/2019 nė 23/08/2019
€ 338.10
nga 24/08/2019 nė 16/09/2019
€ 292.10
nga 17/09/2019 nė 30/09/2019
€ 209.30
nga 01/10/2019 nė 14/10/2019
€ 167.90
» Dhomė Deluxe (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 29/04/2019 nė 24/05/2019
€ 184.00
nga 25/05/2019 nė 14/06/2019
€ 230.00
nga 15/06/2019 nė 12/07/2019
€ 317.40
nga 13/07/2019 nė 23/08/2019
€ 365.70
nga 24/08/2019 nė 16/09/2019
€ 317.40
nga 17/09/2019 nė 30/09/2019
€ 230.00
nga 01/10/2019 nė 14/10/2019
€ 184.00
» Dhomė Familjare Deluxe (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė ose 3 Rritur) Tarifa
nga 29/04/2019 nė 24/05/2019
€ 227.70
nga 25/05/2019 nė 14/06/2019
€ 280.60
nga 15/06/2019 nė 12/07/2019
€ 388.70
nga 13/07/2019 nė 23/08/2019
€ 476.10
nga 24/08/2019 nė 16/09/2019
€ 388.70
nga 17/09/2019 nė 30/09/2019
€ 280.60
nga 01/10/2019 nė 14/10/2019
€ 227.70

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi ultra all inclusive

Nga Data: Deri datė: Dhomė