Nga Data: Deri datė: Dhomė

All Inclusive nė Ulqin, 2 Ditė €27, 3 Ditė €54

Mali I Zi

Mali I Zi

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në orën 06.00 për në Budva. Vizitë me autobus në Budva, Kotorr dhe Shën Stefan, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi për në Ulqin. Sistemimi, në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Mbrritja.

Nisje më 22, 23, 29, 30 Mars, 5, 6, 12, 13, 19, 20, 21, 26, 27, 28, 29, 30 Prill

PROGRAMI 3 DITE/2 NETE

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në orën 06.00 për në Budva. Vizitë me autobus në Budva, Kotorr dhe Shën Stefan, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi për në Ulqin. Sistemimi, në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Paradite Shëtitje ne Ulqin dhe buzë lumit Buna. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Mbrritja.

Nisje më 22, 29 Mars, 5, 12, 19, 20, 26, 27, 28, 29 Prill

 

Me Shume Detaje: Nė pagesė pėrfshihen:
1. Fjetje 1 Natė ose 2 Netė nė Hotel 3* ose 4* nė Ulqin,
2. Mėngjese, Drekė dhe Darkė.
3. Pije pa limit tė pėrfshira gjatė gjithė ditės,
Shtesa pėr Vajtje-Ardhje me Autobus dhe Shėtitjet €14

Kujdes:
Nė Hotelet e Malit tė Zi aplikohet Taksė lokale Qėndrimi.
Klientė DUHET ta paguajnė direkt nė Hotel.
Taksat janė:
• Hotel 3* dhe 4*:
- €1.50 pėr person tė rritur nė natė
- €1.00 pėr fėmijė 12 - 17.9 vjeē nė natė
- €0.50 pėr fėmijė 0 - 11.9 vjeē nė natė

Nė pagesė nuk janė pėrfshirė:
1. Gjithshka qė nuk ėshtė pėrmendur nė kėtė program.

All Inclusive nė Ulqin, 2 Ditė €27, 3 Ditė €54

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Pranverė II - 3 Ditė/2 Netė
nga 29/03/2019 nė 31/03/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė III - 2 Ditė/1 Natė
nga 29/03/2019 nė 30/03/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė IV - 2 Ditė/1 Natė
nga 30/03/2019 nė 31/03/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė III - 3 Ditė/2 Netė
nga 05/04/2019 nė 07/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė V - 2 Ditė/1 Natė
nga 05/04/2019 nė 06/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė VI - 2 Ditė/1 Natė
nga 06/04/2019 nė 07/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė VII - 2 Ditė/1 Natė
nga 12/04/2019 nė 13/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė IV - 3 Ditė/2 Netė
nga 12/04/2019 nė 14/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė VIII - 2 Ditė/1 Natė
nga 13/04/2019 nė 14/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė IX - 2 Ditė/1 Natė
nga 19/04/2019 nė 20/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė V - 3 Ditė/2 Netė
nga 19/04/2019 nė 21/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė VI - 3 Ditė/2 Netė
nga 20/04/2019 nė 22/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė X - 2 Ditė/1 Natė
nga 20/04/2019 nė 21/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė XI - 2 Ditė/1 Natė
nga 21/04/2019 nė 22/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė XII - 2 Ditė/1 Natė
nga 26/04/2019 nė 27/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė VII - 3 Ditė/2 Netė
nga 26/04/2019 nė 28/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė VIII - 3 Ditė/2 Netė
nga 27/04/2019 nė 29/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė XIII - 2 Ditė/1 Natė
nga 27/04/2019 nė 28/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė IX - 3 Ditė/2 Netė
nga 28/04/2019 nė 30/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė XIV - 2 Ditė/1 Natė
nga 28/04/2019 nė 29/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė XV - 2 Ditė/1 Natė
nga 29/04/2019 nė 30/04/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


» Pranverė V - 3 Ditė/2 Netė
nga 29/04/2019 nė 01/05/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 54.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 58.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 68.00


» Pranverė XVI - 2 Ditė/1 Natė
nga 30/04/2019 nė 01/05/2019
Tarifa »
Long Beach 3* Dhomė Krevat Marinari (Max: 2 Rritur)
€ 27.00

Long Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė)
€ 29.00

Holiday Village 4* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 34.00


Ēmimi pėr person tė Rritur nė Dhomė Dyshe

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!

Nga Data: Deri datė: Dhomė