Nga Data: Deri datė: Dhomė

All Inclusive Preveza, 4 Ditė €109, 5 Ditė €129

3. Greqi

3. Greqi

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisje çdo të Martë dhe të Premte

Niko 2*Superior - Light All Inclusive
Poseidon Beach 3* - Light All Inclusive
Lichnos Beach 5* - Light All Inclusive

Me Shume Detaje: Nė pagesė pėrfshihen:
-Udhėtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi nė Hotel.
-All Inclusive pėr tė gjithė ditėt e qėndrimit, sipas zgjedhjes.

All Inclusive Preveza, 4 Ditė €109, 5 Ditė €129

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Verė - 8 Ditė IV5
nga 26/06/2018 nė 03/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 229.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 299.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 829.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 1049.00


» Verė - 4 Ditė IV
nga 26/06/2018 nė 29/06/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 109.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 139.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 359.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 459.00


» Verė - 5 Ditė I
nga 29/06/2018 nė 03/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 149.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 199.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 549.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 689.00


» Verė - 8 Ditė I5
nga 29/06/2018 nė 06/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 239.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 329.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 939.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 1179.00


» Verė - 8 Ditė I4
nga 03/07/2018 nė 10/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 259.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 359.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 979.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 1219.00


» Verė - 4 Ditė I
nga 03/07/2018 nė 06/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 129.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 169.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 429.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 529.00


» Verė - 5 Ditė II
nga 06/07/2018 nė 10/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 169.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 229.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 579.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 719.00


» Verė - 8 Ditė II5
nga 06/07/2018 nė 13/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 279.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 389.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 999.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 1239.00


» Verė - 8 Ditė II4
nga 10/07/2018 nė 17/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 279.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 389.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 999.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 1239.00


» Verė - 4 Ditė II
nga 10/07/2018 nė 13/07/2018
Tarifa »
Niko 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 149.00

Poseidon Beach 3* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 199.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 459.00

Lichnos Beach 5* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 559.00


Ēmimi pėr person tė Rritur nė Dhomė Dyshe

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!

Nga Data: Deri datė: Dhomė