€779 MSC Divina

Mesdhe - Shėtitje me Kroēiere

 

Spanjë, Francë dhe Itali - MSC Divina
- 7 Netë 779 Euro Nisje më 30 Qershor, 7, 14, 21, 28, Korrik  2018  nga Gjenova

Picture #1
 
DitaPortiMbrritje Nisje
Dita 1Genova,Itali---18:00
Dita 2Civitavecchia –Roma , Itali07:0017:00
Dita 3Palermo, Itali09:0017:00
Dita 4Cagliari,  Itali09:0018:00
Dita 5Palma De Mallorca, Spanjë15:0023:59
Dita 6Valencia, Spanjë09:0016:00
Dita 7Marsiglia, Francë13:0020:00
Dita 8Genova, Itali09:00--
MSC Divina - 7 Netë 779 Euro Nisje më 30 Qershor, 7, 14, 21, 28, Korrik  2018  nga Gjenova
Kabinë Pa Dritare  duke filluar nga 799 Euro  
Kabinë Me Dritare  duke filluar nga 899 Euro      
Kabinë Me Ballkon  duke filluar nga 1079 euro         
 
Fëmijët deri  12  vjeç        Vetëm Taksat Portuale 

 Në çmim përfshihet

Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicjonuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe “Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash”

Taksat Portuale

Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës: lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë               

Në çmin nuk përfshihen: Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 

 

Spanjė, Francė dhe Itali - MSC Divina - 7 Netė 779 Euro Nisje mė 30 Qershor, 7, 14, 21, 28, Korrik 2018 nga Gjenova