Oferta Speciale Halkidiki

3. GREQI/ Halkidiki - Zgjedhja Jone

Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobuz vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel.
Nisjet janë:
- çdo të Martë dhe te Premte  nga 12 Maj deri më 30 Shtator 2017


     
  Porto Carras Sithonia 5* - Sitho...

Porto Carras Sithonia 5* - Sithonia, Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €571 - Bëhet €457 për person për 7 netë për Nisje nga 14 Prill deri më 12 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.
     
  Kriopigi Beach - Kriopigi Halkidiki

Kriopigi Beach 4* - Kriopigi, Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €319 - Bëhet €223 për 7 netë për person për Nisje më 12 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Atrium 3* Superior

Atrium 3* Superior - Pefkohori, Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars për Nisje nga 27 Prill deri më 6 Qershor dhe nga 16 Shtator e deri në fund të sezonit.
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars për Nisje nga 7 Qershor deri më 15 Shtator.
Çmimi: Ishte €322 - Bëhet €225 për 7 netë për person për Nisje nga 27 Prill deri më 5 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Calypso Siviri 2* Superior

Calypso Siviri 2* Superior (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €143 - Bëhet €129 për 7 netë për person për Nisje më 12 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
   Pomegranate Spa - Nea Moudania, ...

Pomegranate Spa 5*- Nea Moudania (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 25% Për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €515 - Bëhet €386 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill,
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Theo Bungalows - Kriopigi Halkid...

Theo Bungalows 3* - Kriopigi Halkidiki (Fjetje dhe Mengjes) 

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill Çmimi: Ishte €159- Bëhet €143 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Sunrise - Ammouliani, Halkidiki (F)

Sunrise 3* - Ammouliani, Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars  Çmimi: Ishte €176- Bëhet €158 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Kassandra Bay Village - Kriopigi...

Kassandra Bay Village 3* - Kriopigi (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars  Çmimi: Ishte €120- Bëhet €110 për 7 netë për person për Nisje më 16 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Iris - Siviri Halkidiki (M)

Iris 3* - Siviri Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars   Çmimi: Ishte €152- Bëhet €137 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Imperial - Skioni Kassandra Halk...

Imperial 3*- Skioni Kassandra Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 12% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars  Çmimi: Ishte €181- Bëhet €159 për 7 netë për person për Nisje më 5 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Akrathos 4*- Ouranoupolis Halkid...

Akrathos 4*- Ouranoupolis Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill  Çmimi: Ishte €338- Bëhet €304 për 7 netë për person për Nisje më 2 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Alexandros Palace - Ouranoupolis...

Alexandros Palace 5* - Ouranoupolis  Halkidiki (Pension i Plotë)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €415- Bëhet €352 për 7 netë për person për Nisje më 29 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Alia Palace - Pefkohori Halkidiki

Alia Palace 5* - Pefkohori Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €250 - Bëhet €212 për 7 netë për person për Nisje më 18 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Eagles Palace - Ouranoupolis Hal...

Eagles Palace 5*- Ouranoupolis Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €446 - Bëhet €401 për 7 netë për person për Nisje më 14 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Porto Carras Meliton - Neos Marm...

Porto Carras Meliton 5*-Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €499 - Bëhet €399 për 7 netë për person për Nisje më 27 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Theophano Imperial Palace-Kallit...

Theophano Imperial Palace 5* -Kallithea Halkidiki (Gjysëm Pension)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €322 - Bëhet €257 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Elinotel Apolamare - Hanioti Hal...

Elinotel Apolamare  5* - Hanioti Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €427 - Bëhet €298 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Alexander The Great - Kriopigi H...

Alexander The Great 4* - Kriopigi Halkidiki (Gjysëm Penioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Prill. Çmimi: Ishte €253 - Bëhet €228 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Ammon Zeus - Kallithea Halkidiki(F)

Ammon Zeus 4* - Kallithea Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €328 - Bëhet €262 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   

 

  Athos Palace - Kalithea Halkidik...

Athos Palace 4* - Kalithea Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €249 - Bëhet €212 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Ekies All Senses Resort - Vourvo...

Ekies All Senses Resort 4*- Vourvourou Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €389 - Bëhet €311 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Tresor Sousouras (ex.Hanioti Pal...

Tresor Sousouras (ex.Hanioti Pallace) 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 5% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €181 - Bëhet €171 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Kassandra Palace - Kriopigi Halk...

Kassandra Palace - Kriopigi Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €265 - Bëhet €225 për 7 netë për person për Nisje më 11 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Lagomandra Beach - Neos Marmaras...

Lagomandra Beach 4* - Halkidiki (Gysëm Pensioni )

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €248 - Bëhet €223 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill - 11 Korrik.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Pallini Beach - Kalithea Halkid...

Pallini Beach 4* - Kalithea Halkidiki (Gysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €257 - Bëhet €218 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Portes Beach - Potidea Halkidiki...

Portes Beach 4* - Potidea Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31. Çmimi: Ishte €253 - Bëhet €227 për 7 netë për person për Nisje më 29 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Simantro Beach Hotel- Sani Halki...

Simantro Beach Hotel  4* - Sani Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €438 - Bëhet €372 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Village Mare - Metamorfosis Halk...

Village Mare 4* - Metamorfosis Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €313 - Bëhet €282 për 7 netë për person për Nisje më 18 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Blue Dolphin - Metamorfosis Halk...

Blue Dolphin 4*- Metamorfosis Halkidiki  (Gysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €269 - Bëhet €215 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill- 24 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Aristoteles Holiday - Ouranoupo...

Aristoteles Holiday 4*- Ouranoupolis Halkidiki (Gjysëm Pension)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €185 - Bëhet €1166 për 7 netë për person për Nisje më 10 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Agionissi Resort - Ouranoupolis ...

Agionissi Resort 4* - Ouranoupolis Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €253 - Bëhet €202 për 7 netë për person për Nisje më 30 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Xenia - Ouranoupolis Halkidiki

Xenia 4* - Ouranoupolis Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €253 - Bëhet €202 për 7 netë për person për Nisje më 21 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Akti Ouranoupoli - Ouranoupolis ...

Akti Ouranoupoli 4*- Ouranoupolis Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €289 - Bëhet €245 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill -14 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Chrousso Village - Paliouri Halk...

Chrousso Village 3* - Paliouri Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €362 - Bëhet €289 për 7 netë për person për Nisje më  1 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Daphne Holiday Club - Hanioti Ha...

Daphne Holiday Club 3* - Hanioti Haalkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €137 - Bëhet €123 për 7 netë për person për Nisje më  15 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Macedonian Sun - Kalithea Halkid...

Macedonian Sun 3*- Kalithea Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €181 - Bëhet €153 për 7 netë për person për Nisje më  27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Palladium - Kriopigi Halkidiki (F)

Palladium 3*- Kriopigi Halkidiki (Gysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €236 - Bëhet €201 për 7 netë për person për Nisje më  15 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Philoxenia Bungalows - Psakoudia...

Philoxenia Bungalows 3* - Psakoudia (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €161 - Bëhet €144 për 7 netë për person për Nisje më  12 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Sonia Village - Gerakini Halkidi...

Sonia Village 3* - Gerakini Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Për nisje 29 Prill- 1 Maj  Çmimi: ështe €236 për 7 netë për person.

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €236 - Bëhet €201 për 7 netë për person për Nisje më  8 Maj - 19 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Tropical - Hanioti Halkidiki

Tropical 3* - Hanioti Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €201 - Bëhet €170 për 7 netë për person për Nisje më 23 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Elea Village - Akti Elias Halkid...

Elea Village 3* - Akti Elias Halkidiki (Gjysëm Pension)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €208 - Bëhet €187 për 7 netë për person për Nisje më 14 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Melissa - Psakoudia Halkidiki

Melissa 3* - Psakoudia Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €217 - Bëhet €184 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Porfi Beach - Nikiti Halkidiki (F)

Porfi Beach 3* - Nikiti Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €184 - Bëhet €156 për 7 netë për person për Nisje më 18 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Secret Paradise - Nea Kallikrati...

Secret Paradise 3*  - Nea Kallikratia Halkidiki ( Fjetje dhe Mëngjes)

 

Për nisje 19 Prill- 23 Prill  Çmimi: ështe €147 për 7 netë për person.

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €257 - Bëhet €218 për 7 netë për person për Nisje më  1 Qershor - 23 Qershor.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Simeon - Metamorfosis Halkidiki

Simeon 3* - Metamorfosis Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Për nisje 28 Prill- 24 Maj  Çmimi: ështe €189 për 7 netë për person.

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte  €249 - Bëhet €212 për 7 netë për person për Nisje më  1 Qershor - 11 Qershor.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Dolphin Beach - Possidi Halkidik...

Dolphin Beach 3* - Possidi Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €201 - Bëhet €140 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Anastasia Resort & Spa - Nea Ski...

Anastasia Resort & Spa 5* -Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €407 - Bëhet €284 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Lesse - Hanioti Halkidiki (b)

Lesse 4 * - Hanioti Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €161 - Bëhet €136 për 7 netë për person për Nisje më 12 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Mendi - Kalandra Halkidiki (B)

 Mendi 4* - Kalandra Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €394 - Bëhet €334 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Aegean Melathron - Kalithea Halk...

Aegean Melathron 5* - Kalithea Halkidiki (Gjysëm Pensioni )

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €358 - Bëhet €250 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill-24 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Julia - Fourka, Halkidiki (M)

Julia 3* - Fourka, Halkidiki (All Inclusive)

Për nisje 24 Maj  Çmimi: ështe €209 për 7 netë për person.

Zbritje 5% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €213 - Bëhet €202 për 7 netë për person për Nisje më  2 dhe 3  Qershor
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Loutra Beach - Ag. Paraskevi Hal...

Loutra Beach 3*- Ag. Paraskevi Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €173 - Bëhet €147 për 7 netë për person për Nisje më 27 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Hanioti Melathron - Hanioti, Hal...

Hanioti Melathron 4*  - Hanioti, Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €197 - Bëhet €157 për 7 netë për person për Nisje më 28 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Possidi Holidays - Possidi Halki...

Possidi Holidays 5* - Possidi Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €374 - Bëhet €336 për 7 netë për person për Nisje më 1Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Forest Park - Kriopigi, Halkidik...

Forest Park 3* - Kriopigi, Halkidiki (Gjysëm Pension )

Zbritje 28% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €116 - Bëhet €83 për 7 netë për person për Nisje më 25 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Ilios - Kriopigi Halkidiki (Me)

Ilios 3* - Kriopigi Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prillt. Çmimi: Ishte  €155 - Bëhet €131 për 7 netë për person për Nisje më 15 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Sithonia Village Hotel - Geraki...

Sithonia Village Hotel - Gerakini Halkidiki (Gjyseëm Pensioni)

Për nisje 14 Prill-24 Maj. Çmimi: ështe 120 për 7 netë për person.

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €189 - Bëhet €170 për 7 netë për person për Nisje më  1 Korrik -3 Korrik.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Potidea Palace - Nea Potidea, Ha...

Potidea Palace 4 *  - Nea Potidea, Halkidiki (Ultra All Inclusive)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €568 - Bëhet €397 për 7 netë për person për Nisje më  30 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
   Miraggio Thermal Spa Resort - Ha...

Miraggio Thermal Spa Resort 5*L- Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes )

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte  €426- Bëhet €383 për 7 netë për person për Nisje më  31 Mars.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
  Cronwell Resort Sermilia-Halkid...

Cronwell Resort Sermilia 5* -Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte  €499- Bëhet €374 për 7 netë për person për Nisje më  29 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

     
     
     
     
     
     
     

Oferta speciale pėr pushime nė Halkidiki.

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!