Oferta Speciale - Korfuz

3. GREQI/ Korfuz - Zgjedhja Jone

Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobus vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel (duke përfshirë edhe tragetin).
Nisjet janë:
- çdo të Martë dhe të Premte nga 12 Maj deri më 30 Shtator 2017
 


         
Gelina Village Resort - Acharavi...

Gelina Village Resort 5*- Acharavi, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €244 - Bëhet €219 për 7 netë për person për Nisje nga 25 Prill deri më 23 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Alexandros 4*

Alexandros 4* - Perama, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €286 - Bëhet €243 për 7 netë për person për Nisje nga 1 Prill deri më 19 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   

Corfu Belvedere 3* - Benitses, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €286 - Bëhet €242 për 7 netë për person për Nisje më 26 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Telemachos Village - Dassia, Kor...

Telemachos Village 2* Superior - Dassia, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €168 - Bëhet €142 për 7 netë për person për Nisje nga 1 Prill deri më 12 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.Messonghi Beach 3* Superior

Messonghi Beach 3* Superior - Moraitika, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt.
Çmimi: Ishte €258 - Bëhet €231 për 7 netë për person për Nisje nga 11 Prill qendrim deri më 26 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Marbella Beach - Ag. Ioannis Per...

Marbella Beach 5*- Ag. Ioannis Peristeron Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €372 - Bëhet €335 për 7 netë për person për Nisje nga 18 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Corfu Senses - Agios Ioannis, Ko...

Corfu Senses 3*- Agios Ioannis, Korfuz (Gjysem Pensioni)

Zbritje deri 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €233 - Bëhet €198 për 7 netë për person për Nisje nga 28 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
 Corfu Maris Bellos - Benitses, K...

Corfu Maris Bellos 3*- Benitses, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €410 - Bëhet €369 për 7 netë për person për Nisje nga 1 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 Magna Graecia 4* - Dassia, Korfu...

Magna Graecia 4* - Dassia, Korfuz ( All Inclusive)

Për nisje 20 Maj çmimi ështe €281 për 7 netë për person.

Zbritje deri 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars
Çmimi: Ishte €422 - Bëhet €338 për 7 netë për person për Nisje nga 3 Qershor.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Corfu Palace - Corfu, Korfuz (b)

Corfu Palace 5* - Corfu, Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €700 - Bëhet €630 për 7 netë për person për Nisje nga 19 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Kontokali Bay & SPA - Kontokali,...

Kontokali Bay & SPA 5*L - Kontokali, Korfuz (Fjetje  dhe Mëngjes)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Çmimi: Ishte €334 - Bëhet €300 për 7 netë për person për Nisje nga 29 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Mayor Capo Di Corfu - Kavos Lefk...

Mayor Capo Di Corfu 4* - Kavos Lefkimis ,Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €432 - Bëhet €388 për 7 netë për person për Nisje nga 29 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Corfu Holiday Palace - Kanoni, K...

Corfu Holiday Palace 5*- Kanoni, Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €338 - Bëhet €304 për 7 netë për person për Nisje nga 1 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Mayor Pelekas Monastery - Pelek...

Mayor Pelekas Monastery 5* - Pelekas ,Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €349 - Bëhet €314 për 7 netë për person për Nisje nga 1 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Aquis Sandy Beach - Ag. Georgios...

Aquis Sandy Beach 4* - Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €268 - Bëhet €241 për 7 netë për person për Nisje nga 1 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Golden Sands - Agios Georgios, K...

Golden Sands 3* - Agios Georgios, Koefuz (All Inclusive)

Zbritje deri 15% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Çmimi: Ishte €233 - Bëhet €198  për 7 netë për person për Nisje nga 2  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Primasol Louis Ionian Sun - Ag. ...

Primasol Louis Ionian Sun 4* - Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte 322 - Bëhet €289  për 7 netë për person për Nisje nga 6  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Louis Corcyra Beach - Gouvia, Ko...

Louis Corcyra Beach 4* - Gouvia, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte 418 - Bëhet €376  për 7 netë për person për Nisje nga 1  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Aeolos Beach - Perama, Korfuz(B)

Aeolos Beach 4* - Perama, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Çmimi: Ishte €269 - Bëhet €242  për 7 netë për person për Nisje nga 29  Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Alkionis - Moraitika, Korfuz (M)

Alkionis 3* - Moraitika, Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €156 - Bëhet €140  për 7 netë për person për Nisje nga 1 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Ionian Princess Club- Acharavi, ...

Ionian Princess Club 3* - Acharavi,Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €273 - Bëhet €218  për 7 netë për person për Nisje nga 2 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Mayor Mon Repos Palace(ex-Aquis)...

Mayor Mon Repos Palace(ex-Aquis) 4* - Kprfuz (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €226 - Bëhet €203  për 7 netë për person për Nisje nga 18 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Mitsis Roda Beach Resort & Spa -...

Mitsis Roda Beach Resort & Spa 5*-  Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 25% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt.
Çmimi:Ishte €507 - Bëhet €380  për 7 netë për person për Nisje nga 29 Prill -20 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Acharavi Beach - Acharavi, Korfu...

Acharavi Beach 4* - Acharavi, Korfuz (Gjysëm  Pensioni)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €253 - Bëhet €228  për 7 netë për person për Nisje nga 1  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Delfinia - Moraitika, Korfuz (M)

Delfinia 4* - Moraitika, Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €305- Bëhet €274  për 7 netë për person për Nisje nga 9  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Island Beach Resort - Kavos, Kor...

Island Beach Resort  4* - Kavos, Korfuz (Vetëm Fjetje)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €193- Bëhet €173  për 7 netë për person për Nisje nga 10  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Island Beach Resort Annex - Kav...

Island Beach Resort Annex 2* - Kavos Korfuz (Vetëm Fjetje)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €142- Bëhet €128  për 7 netë për person për Nisje nga 10  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Angelina - Canal d'Amour, Sidari...

Angelina 3*- Canal d'Amour, Sidari Korfuz (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €92- Bëhet €83  për 7 netë për person për Nisje nga 1  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Ariti Grand - Kanoni, Korfuz (M)

Ariti Grand 4* - Kanoni, Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 15% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt.
Çmimi:Ishte €241- Bëhet €204  për 7 netë për person për Nisje nga 17  Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Paleo Art Nouveau - Paleocastrit...

Paleo Art Nouveau 4*- Paleocastritsa Korfuz (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje deri 5% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Çmimi:Ishte €201- Bëhet €190  për 7 netë për person për Nisje nga 1  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Royal Boutique - Kanoni, Korfuz (B)

Royal Boutique 4* - Kanoni, Korfuz (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €177- Bëhet €159  për 7 netë për person për Nisje nga 1  Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Bintzan Inn - Gastrouri, Korfuz (B)

Bintzan Inn 3* - Gastrouri, Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Çmimi:Ishte €201- Bëhet €180  për 7 netë për person për Nisje nga 1  Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Blue Princess Beach Resort - Lia...

Blue Princess Beach Resort 4* - Liapades Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €257- Bëhet €218 për 7 netë për person për Nisje nga 27 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Corfu Maris - Benitses, Korfuz (M)

Corfu Maris 3* - Benitses, Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €299- Bëhet €269 për 7 netë për person për Nisje nga 1 Maj.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Yannis - Ipsos, Korfuz

Yannis 3* - Ipsos, Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Çmimi:Ishte €148- Bëhet €133 për 7 netë për person për Nisje nga 20 Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Amalia - Dassia, Korfuz (M)

Amalia 3*- Dassia, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi:Ishte €269- Bëhet €215 për 7 netë për person për Nisje nga 1  Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Mareblue Beach Resort - Ag. Spir...

Mareblue Beach Resort  4*- Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Çmimi:Ishte €273- Bëhet €245 për 7 netë për person për Nisje nga 17  Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana

   
Sunshine Corfu - Nissaki, Korfuz...

Sunshine Corfu 4 *  - Nissaki, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje deri 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Çmimi:Ishte €354- Bëhet €318 për 7 netë për person për Nisje nga 24  Prill.
Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana

   
   
   
   
   
   
   

Oferta Speciale pė Pushime nė Plazh nė Ishullin e Korfuzit.

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!