MSC Sinfonia

Mesdhe - Shėtitje me Kroēiere

Itali,Slloveni, Kroaci dhe Greqi- MSC Sinfonia

 Msc Sinfonia- 7 Netë duke filluar nga 659 Euro  Nisje më Nisja më 8 Qershor 2018  nga Ankona

 

Picture #1

 

 

 

DitaPortiMbrritjeNisje
Dita 1Ankona, Itali--18.00
Dita 2Venecia, Itali08.00 17.00
Dita 3Spalato, Slloveni   07:00  17.00
Dita 4Ne Det----
Dita 5Santorini, Greqi 07.00 15.00
Dita 5Mykonos  20.0023.59
Dita 6Mykonos  00.0103.00
Dita 7Dubrovnik,Kroaci13.00  20.00
Dita 8 Ankona, Itali10.00 

 

 

Msc Sinfonia- 7 Netë duke filluar nga 649 Euro  Nisje më Nisja më 8 Qershor 2018  nga Ankona

Kabinë Pa Dritare duke filluar nga 659 Euro 
Kabinë Me Dritare  duke filluar nga 869 Euro    
Kabinë Me Ballkon  duke filluar nga 1089 Euro 

Në çmim përfshihet

 

  • Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicionuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

 

  • Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe (Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash)

 

  • Taksat Portuale

 

  • Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

 

  • Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçerës lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

 

  • Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë

 

Në çmim nuk përfshihen: Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 

Itali, Slloveni, Kroaci dhe Greqi - MSC Sinfonia- 7 Netė duke filluar nga 659 Euro, Nisja mė 8 Qershor 2018 nga Ancona