Viti i Ri me ATHS

- Zgjedhja Jone   
Viti i Ri në Dubai, 8 Ditë €999 Viti i Ri në Dubai, 8 Ditë €1079, Nisja më 29 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Paris, 4 Ditë €479 Viti i Ri në Paris, 4 Ditë €499, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti Ri në Vjenë dhe Pragë, 6 D... Viti Ri në Vjenë, Pragë dhe Budapest, 6 Ditë €499, Nisja më 29 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Budapest, 4 Ditë €349 Viti i Ri në Budapest, 4 Ditë €379, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Stamboll, 4 Ditë €239 Viti i Ri në Stamboll, 4 Ditë €239, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Beograd dhe Saraje... Viti i Ri në Beograd dhe Sarajevë, 4 Ditë 139, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Sofje dhe Plovdiv, ... Viti i Ri në Sofje dhe Selanik, 4 Ditë €139, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Stamboll, Selanik, ... Viti i Ri në Stamboll, Selanik, Sofje, 5 Ditë €189, Nisja më 29 Dhjetor
   
Viti i Ri në Selanik, 3 Ditë €66 Viti i Ri në Selanik, 3 Ditë €66, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
Viti i Ri ne Dubrovnik, 3 Ditë €245 Viti i Ri ne Dubrovnik, 3 Ditë €245, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
Viti i Ri në Halkidiki, 2 Ditë €69 Viti i Ri në Halkidiki, 2 Ditë €69, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
  Viti i Ri në Janinë, 3 Ditë €209, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
  Viti i Ri në Lefkadha, 4 Ditë €159, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
  Viti i Ri në Rivierë Olimpike, 3 Ditë €89, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
Viti i Ri në Budva, 3 Ditë €143

Viti i Ri në Budva, 3 Ditë €143, 4 Ditë €215, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
- Moskva 4*,  2 netë - €143, 3 netë - €215
- Avala Resort 4*,  2 netë - €213, 3 netë - €267.
- Tre Canne 4*,  2 netë - €215, 3 netë - €277.
- Splendid 5*,  3 netë - €385

   
Viti i Ri në Brod - Kosovë, 3 D...

Viti i Ri në Brod - Kosovë, 3 Ditë €127, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
- Hotel Arxhena 4* - 2 netë - €127

   
Viti i Ri në Tivat, 3 Ditë €336

Viti i Ri në Tivat dhe Podgoricë, 3 Ditë €280, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
- Hotel Hilton Podgorica Crna Gora 5* Podgoricë, 2 netë - €280
- Hotel Regent Porto Montenegro 5* Tivat, 2 netë - €336

   
  Viti i Ri në Ulqin, 3 Ditë €109, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
  Viti i Ri në Manastir - Bitola, 3 Ditë €129, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
Viti i Ri në Strugë, 2 Ditë €45...

Viti i Ri në Strugë, 2 Ditë €45, 3 Ditë €69, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
- Hotel Arbër 3* 1 natë - 45 Euro, 2 netë €69
- Hotel Ambient 3*S 1 natë - 49 Euro, 2 netë €79
- Hotel Izgrev 5* 2 netë €139, SUPEROFERTE: Zbritje €10 për person të Rritur për Rezervime deri më 10 Dhjetor për Hotel Izgrev.

   
Viti i Ri në Mavrovë, 3 Ditë €109

Viti i Ri në Mavrovë, 3 Ditë €109, 4 Ditë €149, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
- Hotel Lodge 3* - 2 netë - €109 dhe 3 netë - €149
- Hotel Sport 3* - 2 netë - €119 dhe 3 netë - €159
- Hotel Bistra 4* - 2 netë - €139 dhe 3 netë - €194
- Hotel Alpina 4* - 2 netë - €132 dhe 3 netë - €168
- Hotel Radika 5* - 3 netë - €329

   
Viti i Ri në Kolashin, 4 Ditë €425 Viti i Ri në Kolashin, 4 Ditë €425, Nisja më 31 Dhjetor - Individë
   
                                                              

Gėzuar Vitin e Ri 2018 me ATHS - Udhetime nė grupe dhe individė pėr tė kaluar netėt e vitit tė ri jashtė vendit.