Udhėtimet e Dimrit

- Zgjedhja Jone   
Krishtlindjet në Kolashin, 3 Dit...

Ski në Kolashin, 3 Ditë €89

Nisje më 24 Shkurt. Fjetje 2 netë në Hotel Cile 3* me Mëngjese dhe Darka, Vajtje - Ardhje me Autobus.

   
Ski në Mavrovë, 3 Ditë €119

Ski në Mavrovë, 3 Ditë €79

Nisje më 24 Shkurt.  Fjetje 2 netë në Hotel Makpetrol 3* me Mëngjese dhe Darka, Vajtje - Ardhje me Autobus.

   
Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë €169

Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë €169

Nisje më 17 dhe 24 Shkurt. - Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë - Stamboll - Tiranë.

   
Udhëtim në Dubrovnik, 3 Ditë €69

Udhëtim në Dubrovnik, 3 Ditë €69

Nisje më 24 Shkurt - Vizitohet: Dubrovnik. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Hotel në Dubrovnik. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.

Udhėtimet e Dimrit.