Symphony of the Seas

Mesdhe - Shėtitje me Kroēiere

 Itali, Spanjë edhe Francë me Symphony of the Seas

 Picture #1

 Symphony of the Seas-7 Netë duke filluar nga 885 Euro Nisje më 2 Gusht nga Roma
 
 Kabinë Pa Dritare duke filluar nga 885 Euro
 Kabinë Me Dritare duke filluar nga 1071 Euro
 Kabinë Me Ballkon duke filluar nga 1136 Euro
 
  Në çmim përfshihet

 

  • Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicionuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

 

  • Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe (Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash)

 

  • Taksat Portuale

 

  • Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

 

  • Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçerës: lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

 

  • Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë

 

  • Në çmim nuk përfshihen: Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

     

RCC-Symphony of the Seas: Itali , Spanjė dhe Francė- 7 duke filluar nga 885 Euro Nisje mė 2 Gusht 2018 nga Roma