€1140 MSC Seaview

Mesdhe - Shėtitje me Kroēiere

 

Kroçiere në Itali, Maltë, Spanjë Francë 7 netë udhëtim  me Msc Seaview

 Picture #1

 
DitaPortiMbrritjeNisje
Dita 1Genova,Itali  --17:00
Dita 2Napoli, Itali 13:00 19:30
Dita 3Messina, Itali08:00 18:00
Dita 4La Valleta-Maltë08:00 18:00
Dita 5

 Në det

--
Dita 6Barcelone,Spanjë  09:00  18:00
Dita 7Marsejë,Francë  09:00  17:00
Dita 8Genova,Itali  08:00   

 Msc Seaview -7 netë  duke filluar nga 1140 Euro  Nisja më 15 Korrik nga Gjenova 

Kabinë Pa Dritare duke filluar nga   1140 Euro             
Kabinë Me Dritare  duke filluar nga  1239 Euro         
Kabinë  Me ballkon duke filluar nga  1389 Euro              
 

Në çmim pëfshihen 

  • Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicjonuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

 

  • Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe “Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash”

 

  • Taksat Portuale

 

  • Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

 

  • Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës: lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

 

  • Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës: lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

 

  • Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë
Në çmin nuk përfshihen: Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 

Itali, Malte, Spanjė dhe Francė -Msc Seaview - 7 Netė 1140 Euro, Nisje mė 15 Korrik nga Gjenova

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!