Oferta Speciale Maltė

Valeta - Zgjedhja Jone

Zbritje €20 për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
Plazh në Maltë, 8 Ditë: 
- Ishte duke filluar nga nga €599 
- Bëhet duke filluar nga €579.
Për programin dhe për shumë informacion KLIKO

Nisja më 11, 18 dhe 25 Korrik, 1, 8, 15 dhe 22 Gusht.

Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë në Hotel, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel.
- Fluturimi Direkt Shkup - Maltë - Shkup
- Një Bagazh Falas për Checkin dhe një çantë e vogël me vete.
- Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Maltës në Hotel.
 Hotelet do jenë sipas Zgjedhjes
   
   
   

Zbritje €20 pėr Rezervime tė Hershme deri mė 30 Prill. Plazh nė Maltė, 8 Ditė: - Ishte duke filluar nga nga €599 - Bėhet duke filluar nga €579. Nisja ēdo tė Mėrkurė - Fjetje 7 Netė nė Hotel, Mėngjes, Drekė dhe Darkė, Fluturimi Direkt Shkup - Maltė - Shkup, Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana nė Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Maltės nė Hotel.