Udhėtime Individuale nėpėr Botė

- Zgjedhja Jone

   
 Sharm El Sheikh, 8 Ditë nga € 415/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Panorama Naama Heights"4****, All inclusive ,
Nisje në 04 Shkurt.


Sharm El Sheikh, 5 Ditë nga € 393/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Panorama Naama Heights"4****, All inclusive ,
Nisje në 13 Shkurt.
   
 
PUNTA CANA, 8 Ditë nga € 1399/personi ,Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Ocean El Faro Resort "5*****, All Inclusive. Transferta Aeroport- Hotel- Aeroport - Opsionale
Nisje në 05 Shkurt.

   
 BALI, 7 Ditë nga € 999/personi ,Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " The Tanjung Benoa Beach Resort "4*****, Perfshihet mengjesi per te gjitha ditet e qendrimi, Transferta Aeroport- Hotel- Aeroport - Opsionale .
Nisje në 30 Janar.
   
 TAJLAND,  6 Ditë nga € 982/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Koh Yao Heaven Resort "4*****, Perfshihet mengjesi per te gjitha ditet e qendrimi, Transferta Aeroport- Hotel- Aeroport - Opsionale .
Nisje në 31 Janar.

SHEN VALENTINI NE TAJLAND- PATONG, 7 Ditë nga € 1065/personi ,Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Trees Club Resort "4*****, Perfshihet mengjesi per te gjitha ditet e qendrimi, Transferta Aeroport- Hotel- Aeroport - Opsionale .
Nisje në 12 Shkurt.
   
 MAURITIUS,  8 Ditë nga € 1545/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Jalsa Beach Hotel & Spa "4*****, Sherbimi ALL INCLUSIVE, per te gjitha ditet e qendrimi, Transferta Aeroport- Hotel- Aeroport - Opsionale .
Nisje në 01 Mars, dhe 29 Mars.
   
 BRAZIL- RIO DE JANERIO ,  8 Ditë nga € 1065/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " LSH Hotel-Rio "5*****, Perfshihet mengjesi per te gjitha ditet e qendrimi, Transferta Aeroport- Hotel- Aeroport - Opsionale .
Nisje në 30 Mars.
   
 Barcelona, 4 Ditë nga € 316/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Hotel Lyon" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 28 Shkurt.


Barcelona, 4 Ditë nga € 315/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Hotel Lyon" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 03 Mars.
   
Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 D... Bazel, 4 Ditë €225/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në " Aparthotel Adagio Basel City " 3***,  Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 01 Shkurt.
   
  Prage, 4 Ditë nga € 253/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Hotel Charles Central" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 01 Shkurt.


Prage, 4 Ditë nga € 234/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Hotel Ostas " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 22 Mars.
   
 Colmar, Francë, 3 Ditë €135/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje ne " HOTEL Colmar'' 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 01 Shurt.
   
 

Paris, 4 Ditë nga € 132/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi  dhe Fjetje në " Hotel de France - Gare de l'Est" 2**, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 27 Janar.


Paris, 4 Ditë nga €154/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi  dhe Fjetje në " Bellevue Montmartre" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 03 Shkurt.


Paris, 4 Ditë nga €162/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi  dhe Fjetje në " Hotel de Jura" 2**, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 17 Shkurt.

   
 Stamboll, 3 Ditë €177/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Albatros Hagia Sophia " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 13 Shkurt.
   
 

Amsterdam, 4 Ditë nga €275/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Trianon Hotel ''3***.
Nisje në 15 shkurt.


Amsterdam, 5 Ditë nga €228/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Trianon Hotel 3***.
Nisje në 11 Mars  dhe Nisje ne daten 25 Mars.

   
 Brukseli, 4 Ditë nga €143/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Podgorica dhe Fjetje në Ne "Bedford Hotel & Congress Centre " 3***.
Nisje në  25 Janar.
   
 Stockholm, 4 Ditë nga €188/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Hotel Mälardrottningen " 3***,Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 15 Shkurt .


Stockholm, 4 Ditë nga €175/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Hotel Ariston " 4****,Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 01 Mars, dhe 15 Mars.
   
Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €699 Oslo, 4 Ditë nga €176/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " P-Hotel Oslo " 3***,Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 01 Shkurt.


Oslo, 4 Ditë nga €1496/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " P-Hotel Oslo " 3***,Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 01 Mars.
   
Pranverë në Spanjë dhe Portugali... Berlin, 4 Ditë nga €172/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Podgorica dhe Fjetje në "Select Hotel Berlin Ostbahnhof" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 08 Shkurt.

Berlin, 4 Ditë nga €195/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në "Select Hotel Berlin Ostbahnhof" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 01 Mars.
   
 Budapest, 4 Ditë nga €85/personi  Fluturim Vajtje Ardhje nga Podgorica dhe Fjetje në " Novum Hotel Golden Park Budapest " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisja Ne 26 Janar. 


Budapest, 4 Ditë nga €105/personi  Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Novum Hotel Golden Park Budapest " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisja Ne 27 Janar. 


Budapest, 5 Ditë nga €109/personi  Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Silver Budapest City Center " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisja Ne 12 Shkurt.


Budapest, 4 Ditë nga €110/personi  Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Silver Budapest City Center " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisja Ne 02 Mars.
   
  Vjena, 4 Ditë nga €276/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " ibis Wien Mariahilf ",Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 26 Janar.

Vjena, 3 Ditë nga €123/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Ohri dhe Fjetje në " Hotel Exe Vienna.",Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 12 Shkurt.
   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Celestyal Olympia, 4 Ditë €205, Nisje çdo të Premte dhe 5 Ditë €291, Nisje çdo të Hënë.
   
 Firenze, 4 Ditë nga €183/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' HHB Hotel Firenze Santa Maria Novella '' 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 18 Janar.


Firenze, 3 Ditë nga €179/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' Machiavelli Palace 4****, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 13 Shkurt.


Firenze, 3 Ditë nga €164/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' Veneto Residence Florence" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 20 Shkurt.
   
 Milano, 3 Ditë nga €187/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Cristallo " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje ne 25 Janar.

Milano, 3 Ditë nga €188/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Cristallo " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje ne 13 Shkurt.

Milano, 4 Ditë nga €232/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Poma " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje ne 25 Shkurt.
   
 Venecie, 4 Ditë nga €209/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Universo e Nord" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisja në 18 Janar.

Venecie, 4 Ditë nga €192/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel San Giuliano" 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisja në 15 Shkurt.

Venecie, 3 Ditë nga €156/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Piave " 3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisja në 28 Shkurt.
   
 Romë, 4 Ditë nga €192/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Pineta Palace'' "3***, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 30 Janar.


Romë, 3 Ditë nga €184/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Champagne Palace " 4****, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 13 Shkurt.


Romë, 3 Ditë nga €172/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' Champagne Palace "4****, Perfshihet Mengjesi.
Nisje në 25 Shkurt.

Udhėtime Individuale nėpėr destinacione tė ndryshme.

Pikė Informacioni