Oferta Speciale - Maldive

9. MALDIVE/ Male - Maldive - Zgjedhja Jone

Pushime në Plazhet e Ishujve Maldive

Rezervoni në fillim fluturimin me Kompaninë Ajrore që dëshironi, dhe për datat përkatëse zgjidhni hotelin sipas dëshirës suaj.

   
Fun Island Resort - Maldive Fun Island Resort 3* - Maldives - Pensioni i Plote
Çmimi €1143 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.
   
Paradise Island Resort & Spa - M...

Paradise Island Resort & Spa 5* - Maldive - All Inclusive
Çmimi €1900  për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

   
Holiday Island Resort & Spa - Ma...

Holiday Island Resort & Spa 4*- Maldives - All Inclusive
Çmimi €1927 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

   
Sun Island Resort & Spa 5* - Mal... Sun Island Resort & Spa 5* - Maldives - All Inclusive
Çmimi €1960 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.
   
Centara Rasfushi Resort-MALDIVE

Centara Rasfushi Resort 5* - All Inclusive
Çmimi €1984 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë

   
Royal Island Resort & Spa - Maldive

Royal Island Resort & Spa 5* - Maldive - All Inclusive
Çmimi €2214 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

   
Velassaru 5*-Maldive
 

Velassaru 5*- Maldive - Pension i Plote 
Çmimi €3225 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

 

Atmosphere Kanifushi - Maldives

Atmosphere Kanifushi 5* - Maldives  - All Inclusive
Çmimi €3837 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

 

 

Lily Beach Resort & Spa at Huvah...

Lily Beach Resort & Spa 5* - Maldive - All Inclusive
Çmimi €3951 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

 
   
   

Oferta Speciale pėr nė Ishujt Maldive.