Udhėtimet e Verės

- Zgjedhja Jone


Pranverë në Barcelonë, 7 Ditë €329 Plazh në Costa Brava, 8 Ditë €699, Nisje më 29 Korrik, 5, 12 Gusht
   
Plazh All Inclusive në Maltë, 8 ... Plazh All Inclusive në Maltë, 8 Ditë €799, Nisje më 30 Korrik 6 Gusht
   
Plazh All Inclusive në Burgas, 8... Plazh All Inclusive në Burgas, 8 Ditë €329, Nisje më 1, 8, 15 Gusht
   
Plazh All Inclusive në Ulqin, 8 ... Plazh All Inclusive në Ulqin, 8 Ditë €499, Nisje më 1, 8, 15 Gusht
   
All Inclusive Halkidiki 4 Ditë €... All Inclusive Halkidiki 4 Ditë, 5 Ditë, 8 Ditë Nisje çdo të Martë e të Premte
   
All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë ... All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë, 5 Ditë, 8 Ditë, Nisje çdo të Martë e të Premte
   
All Inclusive R Olimpike, 4 Ditë... All Inclusive R Olimpike, 4 Ditë, 5 Ditë, 8 Ditë, Nisje çdo të Martë e të Premte
   
All Inclusive  Preveza, 4 Ditë €... All Inclusive Preveza, 4 Ditë, 5 Ditë, 8 Ditë, Nisje çdo të Martë e të Premte
   
Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Ballti... Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike, 13 Ditë €639, 18 Qershor, 16 Korrik
   
Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €... Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €749, 7 Ditë €789, Nisje më 18 Qershor
   
Verë në Detin Balltik, 14 Ditë €669 Verë në Detin Balltik, 14 Ditë €669, Nisje më 31 Korrik
   
Vjeshtë në Spanjë dhe Portugali... Verë në Spanjë dhe Portugali, 13 Ditë €599, Nisje më 24 Gusht
   
Verë në Paris, 7 ditë €349 Verë në Paris, 7 ditë €349, Nisje më 13 Qershor, 18 Korrik
   
Pranverë në Paris, 4 Ditë €499 Verë në Paris, 4 Ditë €499, Nisje më 22 Qershor
   
Verë në Amsterdam, 4 Ditë €499 Verë në Amsterdam, 4 Ditë €499, Nisje më 21 Qershor
   
Verë në Amsterdam, 8 Ditë €399 Verë në Amsterdam, 8 Ditë €399, Nisje më 27 Korrik
   
Pranverë në Barcelonë, 7 Ditë €329 Verë në Barcelonë, 7 Ditë €329, Nisja më 25 Gusht
   
Verë në Pragë, 7 Ditë €239 Verë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisje më 13 Qershor, 18 Korrik
   
Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €249 Verë në Stamboll, 4 Ditë €249, Nisje më 6, 14, 21, 28 Qershor, 12 Korrik
   
Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €249 Verë Stamboll Selanik Sofje 5 Ditë €139, Nisje më 12 Qershor, 10 Korrik..
   
Verë Stamboll Selanik Sofje 5 D... Verë në Stamboll, 2 Netë €79, 3 Netë €99, Nisje më 6, 13, 20, 27 Qershor
   
Verë në Vjenë dhe Budapest, 5 D... Verë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisje më 12 Qershor, 10 Korrik
   
Pranverë në Napoli dhe Sorrento... Verë në Napoli dhe Sorrento, 5 Ditë €259, Nisje më 7 Qershor
   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Kroçiere në Athinë, Ishujt Grekë dhe Kushadasi, 6 Ditë €539, Nisje më 28 Korrik, 25 Gusht
   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Kroçiere në Athinë, Ishujt e Greqisë dhe Kushadasi, 5 Ditë €449, Nisje 25 Korrik, 8 Gusht
   
   
   

Udhėtimet e Verės.

Pikė Informacioni