Oferta Speciale Antalya Pėr Nisje Gjatė Sezonit

- Zgjedhja Jone

   
Asia Beach 5* - Alanya Asia Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 50% Nisje 9 Qershor deri 29 Qershor dhe 35% Nisje pas 29 Qershor Për Rezervime Të Hershme deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €421 për person për 6 netë Qëndrim 19 Qershor deri 5 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €585 për person për 6 netë Qëndrim 6 Korrik deri 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i papërfshirë.   

   
Ghazal Resort Thalasso (ex Ma Bi... Ghazal Resort Thalasso 5* - Kemer

Rishikuar për qëndrim gjatë gjtihë sezonit. Zbritje 18% për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €539 për person për 6 netë Qëndrim 12 - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €610 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 5 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
Siam Elegance 5* - Belek

Zbritje 37% Nisje 8-16 Qershor, 25% Nisje 17 - 28 Qershor dhe 35% Nisje pas 28 Qershor për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €504 për person për 6 netë Qëndrim 8 Qershor - 16 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €561 për person për 6 netë Qëndrim 17-28 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €541 për person për 6 netë Qëndrim 29 Qershor deri 6 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €561 për person për 6 netë Qëndrim 7 Korrik - 27 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €618 për person për 6 netë Qëndrim 28 Korrik - 24 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 

TUI MAGICLIFE JACARANDA IMPERIAL 5* - SIDE

Zbritje 25% Nisje deri 18 Korrik dhe 30% Nisje pas 18 Korrik për Rezervime të Hershme deri 22 Qersho 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €604 për person për 6 netë Qëndrim 2 Qershor - 18 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €727 për person për 6 netë Qëndrim 19-25 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €775 për person për 6 netë Qëndrim 26 Korrik deri 24 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Asel Hotel 3* - Kemer

Asel Hotel 3* - Kemer

Rishikuar për tërë sezonin për Rezervime të Hershme deri 20 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €269 për person për 6 netë Qëndrim gjatë gjithë sezonit.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Aperion Beach 3* - Side

Aperion Beach 3* - Side

Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi duke filluar nga €289 për person për 6 netë Qëndrim 1-23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €361 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 20 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Blue Wave 4* - Alanya

Blue Wave 4* - Alanya

Zbritje 40% Për Rezervime të hershme deri 15 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €352 për person për 6 netë Qëndrim 4 Qershor deri 1 Korrik
Çmimi duke filluar nga €404 për person për 6 netë Qëndrim 2 Korrik deri 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
Galaxy Beach 4* - Alanya

Galaxy Beach 4* - Alanya

Zbritje 55% Nisje 20-30 Qershor dhe 40% Nisje 1-4 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €408 për person për 6 netë Qëndrim 1-31 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €418 për person për 6 netë Qëndrim 1-31 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Nilbahir Resort & SPA 5* - Alanya

Nilbahir Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 50% për Rezervime të Hershme deri 25 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €421 për person për 6 netë Qëndrim 16-28 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €444 për person për 6 netë Qëndrim 29 Qershor deri 28 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Barbaross Beach Club 4*+ - Side

Barbaross Beach Club 4*+ - Side *OFERTE E RE*

Cmim i rishikuar dhe Zbritje shtesë 25% Për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS tek dhomat familjare krevat marinari.
Çmimi duke filluar nga €383 për person për 6 netë Qëndrim 23 Qershor deri 13 Korrik
Çmimi duke filluar nga €439 për person për 6 netë Qëndrim 14 Korrik deri 3 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €450 për person për 6 netë Qëndrim 4-24 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Laphetos Beach 5* - Side

Laphetos Beach 5* - Side *OFERTE E RE*

Rishikuar për tërë sezonin. Zbritje shtesë 35% për Nisje deri 30 Qershor
Çmimi duke filluar nga €349 për person për 6 netë Qëndrim 20 Qershor deri 3 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €526 për person për 6 netë Qëndrim 4 - 27 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €471 për person për 6 netë Qëndrim 28 Korrik deri 7 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €492 për person për 6 netë Qëndrim 8-21 Gusht .
Çmimi duke filluar nga €470 për person për 6 netë Qëndrim 22 Gusht deri 8 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Lake River Side & SPA 5* - Side

Lake River Side & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

Rishikuar për tërë sezonin për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €355 për person për 6 netë Qëndrim 6 - 20 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €476 për person për 6 netë Qëndrim 21 Qershor deri 20 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Fame Residence Goynuk 4* - Kemer

Fame Residence Goynuk 4* - Kemer

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 19 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €440 për person për 6 netë Qëndrim 10 - 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €397 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 7 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €477 për person për 6 netë Qëndrim 8 Korrik - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Hedef Resort & SPA 5* - Alanya

Hedef Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Rishikuar për qëndrim deri 3 Gusht dhe 52% Zbritje për Nisje pas 3 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €411 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 9 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €477 për person për 6 netë Qëndrim 10 Korrik deri 3 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €465 për person për 6 netë Qëndrim 4 Gusht deri 5 Shtator.
Çmimi duke filluar nga €444 për person për 6 netë Qëndrim 6-30 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Maritim Saray Regency Resort 5* ...

Maritim Saray Regency Resort 5* - Side

Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi duke filluar nga €411 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €483 për person për 6 netë Qëndrim 1 Korrik deri 20 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Port River 5* - Side

Port River 5* - Side *OFERTE E RE*

Rishikuar për tërë sezonin për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €370 për person për 6 netë Qëndrim 6 - 20 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €490 për person për 6 netë Qëndrim 21 Qershor deri 20 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 

Serenis 5* - Side

Zbritje 35% për Nisje deri 16 Qershor dhe 35% Nisje pas 8 Korrik për Rezevime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €404 për person për 6 netë Qëndrim 5 Qershor deri 6 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €498 për person për 6 netë Qëndrim 7 Korrik deri 27 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Armas Labada Beach (Ex Asdem Lab...

Armas Labada Beach (Ex Asdem Beach) - Kemer

Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi duke filluar nga €462 për person për 6 netë Qëndrim 10 Qershor deri 8 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €492 për person për 6 netë Qëndrim 9 Korrik deri 20 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
Side Valentine Resort & SPA 5* -...

Side Valentine Resort & SPA 5* - Side *+16* *I RI*

Zbritje 45% për Rezervime të Hershme deri 10 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €439 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 20 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €467 për person për 6 netë Qëndrim 21 Qershor deri 4 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €507 për person për 6 netë Qëndrim 5 Korrik deri 22 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
Annabella Diamond & Spa 5* - Alanya

Annabella Diamond & Spa 5* - Alanya

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €431 për person për 6 netë Qëndrim 15 Qershor deri 13 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €514 për person për 6 netë Qëndrim 14 Korrik deri 29 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
 Concordia Celes Beach 5* - Alanya

Concordia Celes Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €453 për person për 6 netë Qëndrim 20 Qershor deri 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €516 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik deri 21 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €484 për person për 6 netë Qëndrim 22 Gusht deri 15 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Kahya Resort  Aqua & SPA 5* -  A...

Kahya Resort Aqua & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 20% Nisje deri 9 Korrik, 30% Nisje 10-31 Korrik, 40% Nisje 1 - 31 Gusht dhe 50% Nisej pas 31 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor..
Çmimi duke filluar nga €498 për person për 6 netë Qëndrim 25 Qershor deri 9 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €563 për person për 6 netë Qëndrim 10 Korrik deri 3 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €516 për person për 6 netë Qëndrim 4-24 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €456 për person për 6 netë Qëndrim 25 Gusht deri 5 Shtator.
Çmimi duke filluar nga €420 për person për 6 netë Qëndrim 6-30 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Dizalya Palm Garden 5* - Alanya

Dizalya Palm Garden 5* - Alanya

Zbritje 30% për Nisje deri 4 Korrik dhe 45% Nisje 5-22 Korrik dhe 35% Nisje pas 22 Korrik për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €391 për person për 6 netë Qëndrim 9 - 22 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €445 për person për 6 netë Qëndrim 23 Qershor deri 4 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €450 për person për 6 netë Qëndrim 5 Korrik deri 28 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €524 për person për 6 netë Qëndrim 29 Korrik deri 24 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Barut B Suites 4*+  - Side

Barut B Suites 4*+ - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor
Çmimi duke filluar nga €464 për person për 6 netë Qëndrim 14 - 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €524 për person për 6 netë Qëndrim 1 Korrik deri 31 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
  Armas Belek (ex Soho Beach) 5* - Belek

Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi duke filluar nga €432 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €534 për person për 6 netë Qëndrim 1 Korrik deri 31 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Sunmelia Beach Resort 5* - Side

Sunmelia Beach Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 40% për Rezerime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €443 për person për 6 netë Qëndrim 21 Qershor deri 4 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €534 për person për 6 netë Qëndrim 5 Korrik deri 22 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 MC Beach Park Resort & SPA 5* - ...

MC Beach Park Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 42% për Nisje 17 dhe 20 Qershor. Zbritje 47% për Nisje 23 Qershor dhe Zbritje 25% Nisje pas 24 Qershor për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €418 për person për 6 netë Qëndrim 17-26 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €549 për person për 6 netë Qëndrim 27 Qershor deri 21 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 The Inn Resort 5* - Alanya

The Inn Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Çmime Te Rishikuara Për Tërë Sezonin.
Çmimi duke filluar nga €457 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 1 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €549 për person për 6 netë Qëndrim 2 Korrik deri 22 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Grand Prestige 5* - Side

Grand Prestige 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 40% Nisje deri 24 Qershor, 30% Nisje 25 Qershor deri 31 Korrik dhe 40% për Nisje pas 31 Korrik për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor..
Çmimi duke filluar nga €456 për person për 6 netë Qëndrim 20-30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €533 për person për 6 netë Qëndrim 1-14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €603 për person për 6 netë Qëndrim 15-31 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €551 për person për 6 netë Qëndrim 1-23 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €516 për person për 6 netë Qëndrim 24 Gusht deri 13 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 MC Arancia Resort 5* - Alanya

MC Arancia Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 43% për Nisje 17 dhe 20 Qershor. Zbritje 48% për Nisje 23 Qershor dhe Zbritje 25% Nisje pas 24 Qershor për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €410 për person për 6 netë Qëndrim 17-26 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €557 për person për 6 netë Qëndrim 27 Qershor deri 21 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Daima Biz Resort 5* - Kemer

Daima Biz Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 25% për Nisje pas 1 Korrik Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €566 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 4 Shtator.
Çmimi duke filluar nga €542 për person për 6 netë Qëndrim 5-30 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Ulusoy Holiday Club 5* - Kemer

Ulusoy Holiday Club 5* - Kemer

Zbritje 50% Nisje 13 Qershor dhe 30% Për datat e tjera Rezervime të Hershme deri 12 Qershor. 2 FEMIJE FALAS
Çmimi duke filluar nga €399 për person për 6 netë Qëndrim 1-19 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €522 për person për 6 netë Qëndrim 20 Qershor deri 2 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €568 për person për 6 netë Qëndrim 3 Korrik deri 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Sailors Beach 5* - Kemer Sailors Beach HV2 - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 15% për Nisje deri 24 Gusht dhe 25% për Nisje pas 24 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €504 për person për 6 netë Qëndrim 23 Qershor deri 13 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €569 për person për 6 netë Qëndrim 14 Korrik deri 24 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Viking Star 5* - Kemer

Viking Star 5* - Kemer

Cmim i rishikuar Për gjithë sezonin.
Çmimi duke filluar nga €375 për person për 6 netë Qëndrim 7 - 23 Qershor
Çmimi duke filluar nga €540 për person për 6 netë Qëndrim 24 - 28 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €519 për person për 6 netë Qëndrim 29 Qershor - 15 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €570 për person për 6 netë Qëndrim 16 Korrik - 22 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 The Roma Beach Resort 5* - Side

The Roma Beach Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 40% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €490 për person për 6 netë Qëndrim 25 Qershor deri 11 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €538 për person për 6 netë Qëndrim 12-31 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €547 për person për 6 netë Qëndrim 1-23 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €521 për person për 6 netë Qëndrim 24 Gusht deri 17 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 

Crystal Admiral Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 30% Nisje 16-29 Qershor, 25% Për Nisje 30 Qershor deri 14 Korrik dhe 35% për Nisje pas 14 Korrik Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €516 për person për 6 netë Qëndrim 24-29 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €538 për person për 6 netë Qëndrim 30 Qershor deri 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €581 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
Crystal Aura Beach 5* - Kemer

Crystal Aura Beach 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 40% Për Nisje pas 15 Korrik Rezervime Të Hershme Deri 15 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €613 për person për 6 netë Qëndrim 30 Maj - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €705 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor - 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €580 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Crystal De Luxe 5* - Kemer

Crystal De Luxe 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 10% për Nisje 24 Qershor deri 14 Korrik dhe 40% për Nisje pas 14 Korrik Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €655 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor  - 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €580 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik  - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Water Side RESORT & SPA 5* - Side

Water Side RESORT & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €427 për person për 6 netë Qëndrim 15-25 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €494 për person për 6 netë Qëndrim 26 Qershor deri 16 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €585 për person për 6 netë Qëndrim 17 Korrik deri 29 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 

Alan Xafira Deluxe 5* - Alanya

Zbritje shtesë 12% për Nisje 24 Qershor. Çmime Te Rishikuara Për Tërë Sezonin.
Çmimi duke filluar nga €399 për person për 6 netë Qëndrim 1-25 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €504 për person për 6 netë Qëndrim 26 Qershor - 9 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €591 për person për 6 netë Qëndrim 10 Korrik - 24 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
Side Star Elegance 5* - Side

Side Star Elegance 5* - Side

Zbritje 40% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €530 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €545 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor  - 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €594 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik  - 29 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Loceanica Beach Resort 5* - Kemer

Loceanica Beach Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Rishikuar për tërë sezonin. Zbritje 26% për Nisje deri 23 Qershor. 16% Nisje 24 Qershor deri 3 Korrik, 10% Nisje 4 Korrik deri 10 Korrik dhe 6% Nisje 11 deri 20 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €456 për person për 6 netë Qëndrim 17-29 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €514 për person për 6 netë Qëndrim 30 Qershor deri 3 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €564 për person për 6 netë Qëndrim 4-20 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €600 për person për 6 netë Qëndrim 21 Korrik deri 10 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
Side Premium 5* - Side

Side Premium 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 28% për Nisje deri 13 Korrik, 32% për Nisje 14 Korrik deri 13 Gusht dhe 28% për Nisje 14 Gusht deri 29 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €567 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 13 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €601 për person për 6 netë Qëndrim 14 Korrik deri 20 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €598 për person për 6 netë Qëndrim 21 Gusht deri 4 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 

Side Star Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 40% (Dhomat Ekonomike dhe Standarte) dhe 45% (Dhomat Familjare dhe Gjerë) për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS..
Çmimi duke filluar nga €488 për person për 6 netë Qëndrim 1-23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €534 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €607 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik - 29 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
Crystal Flora Beach 5* - Kemer Crystal Flora Beach 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 15% për Nisje deri 14 Korrik dhe 35% për Nisje pas 14 Korrik për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €633 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €609 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik deri 25 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €563 për person për 6 netë Qëndrim 26 Gusht deri 15 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Trendy Verbana Beach 5* - Side

Trendy Verbana Beach 5* - Side *OFERTE E RE*

Rishikuar për qëndrim 2-31 Korrik. Zbritje 30% për Nisje pas 29 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €837 për person për 6 netë Qëndrim 22 Qershor deri 1 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €541 për person për 6 netë Qëndrim 2 deri 15 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €607 për person për 6 netë Qëndrim 16 Korrik deri 31 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €931 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 26 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €702 për person për 6 netë Qëndrim 27 Gusht deri 23 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
 Crystal Waterworld 5* - Belek

Crystal Waterworld 5* - Belek *OFERTE E RE*

Zbritje 40% për Nisje 20 Qershor, 35% Nisje 23 Qershor, 25% Nisje 24 Qershor deri 14 Korrik dhe 40% Nisje pas 14 Korrik për Rezervimet të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €620 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor - 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €610 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik  - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
 Club Salima Beldibi 5* - Kemer Club Salima Beldibi 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 25% për Dhomat Standarte dhe Suite dhe 10% për Dhomat Familjare dhe Promo për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €464 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 24 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €529 për person për 6 netë Qëndrim 25 Qershor deri 8 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €568 për person për 6 netë Qëndrim 9-29 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €614 për person për 6 netë Qëndrim 30 Korrik deri 26 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Xanthe Resort 5* - Side

Xanthe Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 40% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS tek dhoma standarte krevat marinari.
Çmimi duke filluar nga €546 për person për 6 netë Qëndrim 11 Qershor deri 6 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €614 për person për 6 netë Qëndrim 7 Korrik  - 26 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Villa Side Residence 5*-Side

Villa Side Residence 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €508 për person për 6 netë Qëndrim 1-16 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €537 për person për 6 netë Qëndrim 17 Qershor  - 6 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €618 për person për 6 netë Qëndrim 7 Korrik  - 29 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Bosphorus Sorgun 5* - Side

Bosphorus Sorgun 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 45% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €498 për person për 6 netë Qëndrim 2 - 15 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €546 për person për 6 netë Qëndrim 16 Qershor  - 13 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €622 për person për 6 netë Qëndrim 14 Korrik - 31 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Lonicera Resort & Spa 5* - Alanya

Lonicera Resort & Spa 5* - Alanya *I RI*

Zbritje 15% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €485 për person për 6 netë Qëndrim 30 Maj - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €539 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 9 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €625 për person për 6 netë Qëndrim 10 Korrik - 28 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Crystal Palace Luxury Resort & ...

Crystal Palace Luxury Resort & Resort - Side

Zbritje 40% Nisje Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €559 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €580 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor - 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €632 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik  - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 The Sense Deluxe 5* - Side

The Sense Deluxe 5* - Side

Zbritje 40% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €537 për person për 6 netë Qëndrim 11 Qershor deri 19 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €580 për person për 6 netë Qëndrim 20 Qershor  - 22 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €632 për person për 6 netë Qëndrim 23 Korrik  - 19 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Fame Residence 5* - Kemer

Fame Residence 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 25% për Nisje pas 30 Qershor për Rezervime të Hershme deri 7 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €492 për person për 6 netë Qëndrim 17  Qershor deri 7 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €633 për person për 6 netë Qëndrim 8 Korrik deri 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Wind of Lara 5* - Lara Kundu

Wind of Lara 5* - Lara Kundu

Zbritje 35% për Nisje deri 16 Qershor dhe 35% Nisje pas 27 Qershor për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor vetëm tek dhoma standarte.
Çmimi duke filluar nga €511 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €578 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 10 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €645 për person për 6 netë Qëndrim 11 Korrik deri 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Maritim Pine Beach Resort 5* - B...

Maritim Pine Beach Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

Zbritje 35% për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €597 për person për 6 netë Nisja 1 - 24 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €652 për person për 6 netë Nisja 25 Qershor - 8 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Sunrise Park 5* - Side

Sunrise Park 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €568 për person për 6 netë Qëndrim 14 - 27 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €608 për person për 6 netë Qëndrim 28 Qershor deri 11 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €655 për person për 6 netë Qëndrim 12 Korrik deri 22 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Sunis Evren Beach Resort & SPA 5...

Sunis Evren Beach Resort & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €608 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 7 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €656 për person për 6 netë Qëndrim 8 Korrik deri 17 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €638 për person për 6 netë Qëndrim 18 Gusht deri 30 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Crystal Sunrise Queen Luxury 5* ...

Crystal Sunrise Queen Luxury 5* - Side

Zbritje 40% Nisje deri 16 Qershor dhe 35% Nisje pas 16 Qershor për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €611 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €621 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor - 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €665 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik  - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
  
 
 
   
 TUI Sensimar Resort & SPA 5* - S...

TUI Sensimar Resort & SPA 5* - Side

Zbritje 40% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €579 për person për 6 netë Qëndrim 1-19 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €636 për person për 6 netë Qëndrim 20 Qershor deri 22 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €675 për person për 6 netë Qëndrim 23 Korrik  deri 19 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Crystal Tat Beach Resort 5* - Belek

Crystal Tat Beach Resort 5* - Belek

Zbritje 35% Nisje pas 7 Qershor për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €561 për person për 6 netë Qëndrim 8-23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €598 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €675 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik deri 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Adora Golf Resort 5* - Belek

Adora Golf Resort 5* - Belek

Zbritje 25% Për Reyervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €581 për person për 6 netë Qëndrim 12 Qershor - 9 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €633 për person për 6 netë Qëndrim 10 Korrik - 30 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €676 për person për 6 netë Qëndrim 31 Korrik - 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Trendy Aspendos Beach 5* - Side

Trendy Aspendos Beach 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% Nisje 24 Qershor, 30% Nisje 25 Qershor deri 31 Gusht dhe 25% për Nisje pas 31 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €584 për person për 6 netë Qëndrim 24-30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €629 për person për 6 netë Qëndrim 1 Korrik deri 15 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €678 për person për 6 netë Qëndrim 16 Korrik deri 26 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €688 për person për 6 netë Qëndrim 27 Gusht deri 23 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
 Starlight Thalasso & Spa 5* - Side

Starlight Thalasso & Spa 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% për Nisje deri 26 Qershor, 30% për Nisje 27 Qershor deri 31 Gusht dhe 35% për Nisje pas 31 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €570 për person për 6 netë Qëndrim 14 - 27 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €638 për person për 6 netë Qëndrim 28 Qershor deri 11 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €688 për person për 6 netë Qëndrim 12 Korrik deri 22 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €668 për person për 6 netë Qëndrim 23 Gusht deri 5 Shtator.
Çmimi duke filluar nga €599 për person për 6 netë Qëndrim 6-30 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 VON Club Golden Beach 5* - Side

VON Club Golden Beach 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 25% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €514 për person për 6 netë Qëndrim 17 Qershor deri 1 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €593 për person për 6 netë Qëndrim 2-19 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €681 për person për 6 netë Qëndrim 20 Korrik deri 28 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Long Beach Harmony 5* - Alanya

Long Beach Harmony 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 25% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €615 për person për 6 netë Qëndrim 16 Qershor deri 3 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €687 për person për 6 netë Qëndrim 4 Korrik deri 24 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Turquoise Hotel & SPA 5* - Side

Turquoise Hotel & SPA 5* - Side

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €592 për person për 6 netë Qëndrim 11 Qershor - 8 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €649 për person për 6 netë Qëndrim 9 Korrik - 25 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €692 për person për 6 netë Qëndrim 26 Korrik - 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Barut Arum Resort & SPA 5* - Side

Barut Arum Resort & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 40% Nisje deri 24 Qershor, 30% Nisje 25 Qershor deri 31 Korrik dhe 40% nisje pas 31 Korrik Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €620 për person për 6 netë Qëndrim 10-30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €711 për person për 6 netë Qëndrim 1-22 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €742 për person për 6 netë Qëndrim 23-31 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €695 për person për 6 netë Qëndrim 1-22 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €670 për person për 6 netë Qëndrim 23 Gusht deri 30 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Litore Resort 5* - Alanya

Litore Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 30% Nisje 24 Qershor (6 netë), 33% Nisje 28 Qershor (6 netë), 22% Nisje 28 Qershor deri 20 Korrik dhe 29% Nisje 21 Korrik deri 31 Gusht dhe 40% Nisje pas 31 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €597 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor deri 3 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €663 për person për 6 netë Qëndrim 4-20 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €693 për person për 6 netë Qëndrim 21 Korrik deri 31 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €589 për person për 6 netë Qëndrim 1-30 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Wow Kremlin Palace 5* - Lara Kundu

Wow Kremlin Palace 5* - Lara Kundu

Zbritje 30% dhe 2 FEMIJE FALAS për Rezervime të Hershme deri 15 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €541 për person për 6 netë Qëndrim 1-24 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €588 për person për 6 netë Qëndrim 25 Qershor deri 4 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €698 për person për 6 netë Qëndrim 5 Korrik deri 22 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Long Beach Hotel & SPA Deluxe 5...

Long Beach Hotel & SPA Deluxe 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 25% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €624 për person për 6 netë Qëndrim 16 Qershor deri 3 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €700 për person për 6 netë Qëndrim 4 Korrik deri 24 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Kervansaray Kundu 5* - Lara Kundu

Kervansaray Kundu 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

Zbritje 35% për Nisje 29 Qershor deri 12 Gusht dhe 38% për Nisje pas 12 Gusht Për Rezervime Të Hershme Deri 3 Korrik. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €648 për person për 6 netë Qëndrim 29 Qershor deri 20 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €702 për person për 6 netë Qëndrim 21 Korrik  - 27 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Premier Palace 5* - Kemer

Premier Palace 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 35% Për Reyervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €570 për person për 6 netë Qëndrim 13 Qershor - 10 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €647 për person për 6 netë Qëndrim 11-24 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €713 për person për 6 netë Qëndrim 25 Korrik - 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Kervansaray Lara 5* - Lara Kundu

Kervansaray Lara 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

Zbritje 35% për Nisje 29 Qershor deri 18 Gusht dhe 38% për Nisje pas 18 Gusht Për Rezervime Të Hershme Deri 3 Korrik. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €668 për person për 6 netë Qëndrim 29 Qershor deri 20 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €721 për person për 6 netë Qëndrim 21 Korrik  - 27 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Haydarpasha Palace 5* - Alanya

Haydarpasha Palace 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 50% Nisje 6 Qershor, 46% Nisje deri 7-8 Qershor, 40% Nisje 9-18 Qershor, 20% Nisje 19 Qershor deri 6 Korrik dhe 30% Nisje pas 6 Korrik për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €455 për person për 6 netë Qëndrim 6 - 16 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €692 për person për 6 netë Qëndrim 17 Qershor deri 6 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €723 për person për 6 netë Qëndrim 7 Korrik  deri 29 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Kirman Sidemarin 5* - Side

Kirman Sidemarin 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 30% për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €618 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 28 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €644 për person për 6 netë Qëndrim 29 Qershor - 17 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €724 për person për 6 netë Qëndrim 18 Korrik  - 27 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €674 për person për 6 netë Qëndrim 28 Gusht deri 14 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Royal Alhambra Palace 5* - Side

Royal Alhambra Palace 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 40% Nisje deri 16 Qershor, 10% Nisje 17 Qershor deri 7 Korrik dhe 40% Nisje pas 7 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €636 për person për 6 netë Qëndrim 6 Qershor - 22 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €849 për person për 6 netë Qëndrim 23 Qershor - 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €736 për person për 6 netë Qëndrim 11 Korrik - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Barut Acanthus & Cennet 5* - Side

Barut Acanthus & Cennet 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 45% Për Nisje deri 22 Gusht dhe 30% Nisje pas 22 Gusht për Rezervime Të Hershme Deri 15 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €675 për person për 6 netë Qëndrim 11 - 22 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €743 për person për 6 netë Nisja 23 Korrik deri 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Blue Waters Club 5* - Side

Blue Waters Club 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 38% Nisje deri 8 Korrik, 33% Nisje 9 deri 21 Korrik dhe 38% Nisje pas 21 Korrik për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor
Çmimi duke filluar nga €641 për person për 6 netë Qëndrim 11 - 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €678 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 22 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €734 për person për 6 netë Qëndrim 23 Korrik - 23 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Royal Taj Mahal 5* - Side

Royal Taj Mahal 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 40% për Nisje deri 20 Qershor, 38% Nisje 23 Qershor (6 netë qëndrimi) dhe 35% për Nisje pas 24 Qershorit.
Çmimi duke filluar nga €672 për person për 6 netë Qëndrim 21 Qershor - 10 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €778 për person për 6 netë Qëndrim 11 Korrik - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
Delphin Botanik Platinum 5* - Al...

Delphin Botanik Platinum 5* - Alanya

Zbritje 35% Nisje deri 20 Qershor, 25% Nisje 21 Qershor - 25 Gusht dhe 35% Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €639 për person për 6 netë Qëndrim 6 Qershor deri 11 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €789 për person për 6 netë Qëndrim 12 Korrik deri 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
Delphin DeLuxe 5* - Alanya

Delphin DeLuxe 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 30% Nisje 24 Qershor, 25% Nisje 25 Qershor deri 25 Gusht dhe 35% Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €474 për person për 6 netë Qëndrim 17  Qershor deri 11 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €791 për person për 6 netë Qëndrim 12 Korrik deri 25 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €670 për person për 6 netë Qëndrim 26 Gusht deri 30 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 

Baia Lara 5* - Lara Kundu

Zbritje 25% Për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €689 për person për 6 netë Qëndrim 12 - 25 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €727 për person për 6 netë Qëndrim 26 Qershor -  16 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €798 për person për 6 netë Qëndrim 17 Korrik - 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Fame Residence 5*- Lara Kundu

Fame Residence 5*- Lara Kundu *OFERTE E RE*

Zbritje 20% për Nisje pas 30 Qershor për Rezervime të Hershme deri 7 Korrik
Çmimi duke filluar nga €705 për person për 6 netë Qëndrim 1-7 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €798 për person për 6 netë Qëndrim 8 Korrik deri 25 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €735 për person për 6 netë Qëndrim 26 Gusht  deri 15 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Limak Arcadia Golf & Sport Resor...

Limak Arcadia Golf & Sport Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

Zbritje 35% Nisje deri 28 Qershor dhe 20% Nisje pas 28 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €640 për person për 6 netë Qëndrim 23 Qershor deri 3 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €800 për person për 6 netë Qëndrim 4 Korrik deri 21 Gusht.
Çmimi duke filluar nga €714 për person për 6 netë Qëndrim 22 Gusht deri 15 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
  
 Royal Seginus 5* - Lara Kundu, A...

Royal Seginus 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE* *I RI*

Zbritje 35% për Nisje 20 Qershor (6 netë qëndrimi) dhe 30% Nisje pas 21 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €652 për person për 6 netë Qëndrim 6 Qershor - 10 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €819 për person për 6 netë Qëndrim 11 Korrik - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 IC Green Palace 5* - Lara Kundu IC Green Palace 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

Zbritje 40% Nisje deri 16 Qershor dhe 25% për Nisje pas 16 Qershor për Rezervime të Hershme deri 16 Qershor. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi duke filluar nga €577 për person për 6 netë Qëndrim 8 - 24 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €752 për person për 6 netë Qëndrim 25 Qershor deri 8 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €772 për person për 6 netë Qëndrim 9 - 22 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €834 për person për 6 netë Qëndrim 23 Korrik deri 7 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
 Susesi Luxury Resort 5* - Belek

Susesi Luxury Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

Zbritje 30% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €793 për person për 6 netë Qëndrim 10 - 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €816 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 14 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €872 për person për 6 netë Qëndrim 15 Korrik - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Mardan Palace 5*L - Lara Kundu

Mardan Palace 5*L - Lara Kundu *OFERTE E RE*

Zbritje 45% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €820 për person për 6 netë Qëndrim 30 Maj - 27 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €876 për person për 6 netë Qëndrim 28 Qershor - 21 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €964 për person për 6 netë Qëndrim 22 Korrik - 22 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Cornelia De Luxe Resort 5* - Belek

Cornelia De Luxe Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

Zbritje 18% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €873 për person për 6 netë Qëndrim 1 Qershor - 11 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €936 për person për 6 netë Qëndrim 12-27 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €985 për person për 6 netë Qëndrim 28 Korrik deri 27 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
Rixos Beldibi 5* - Kemer

Rixos Beldibi 5* - Kemer

Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi duke filluar nga €768 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €879 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor - 17 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €1005 për person për 6 netë Qëndrim 18 Korrik - 21 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Rixos Sungate 5* - Kemer

Rixos Sungate 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 10% për Nisje deri 16 Qershor, 10% Nisje 28 Qershor deri 22 Gusht, dhe 10% për Nisje pas 5 Shtator për Rezervime të Hershme deri 15 Qershor..
Çmimi duke filluar nga €816 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €898 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor - 17 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €1020 për person për 6 netë Qëndrim 18 Korrik - 21 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 

Delphin Be Grand Resort 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

Zbritje 20% Nisje 17 Qershor deri 25 Gusht, 35% Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €992 për person për 6 netë Qëndrim 6 - 11 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €1094 për person për 6 netë Qëndrim 12 Korrik - 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Rixos Premium Tekirova 5* - Kemer

Rixos Premium Tekirova 5* - Kemer

Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi duke filluar nga €777 për person për 6 netë Qëndrim 1 - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €846 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor - 17 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €1122 për person për 6 netë Qëndrim 18 Korrik - 21 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Cornelia Diamond Golf Resort 5* ...

Cornelia Diamond Golf Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

Zbritje 18% Për Rezervime Të Hershme Deri 30 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €987 për person për 6 netë Qëndrim 1 Qershor - 11 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €1093 për person për 6 netë Qëndrim 12-27 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €1150 për person për 6 netë Qëndrim 28 Korrik deri 27 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   

Calista Luxury Resort 5*L - Belek 

Zbritje 15% Nisje deri 14 Qershor dhe 10% Nisje pas 14 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €1036 për person për 6 netë Qëndrim 30 Maj - 28 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €1114 për person për 6 netë Qëndrim 29 Qershor - 27 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €1206 për person për 6 netë Qëndrim 28 Korrik - 21 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

   
 Rixos Premium 5*L - Belek Rixos Premium 5*L - Belek

Rishikuar pët gjithë sezonin.
Çmimi duke filluar nga €1320 për person për 6 netë Qëndrim 30 Maj - 23 Qershor.
Çmimi duke filluar nga €1557 për person për 6 netë Qëndrim 24 Qershor - 17 Korrik.
Çmimi duke filluar nga €1695 për person për 6 netë Qëndrim 18 Korrik - 21 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   

Oferta Speciale dhe Rezervime tė Hershme.