MSC Opera

Mesdhe - Shėtitje me Kroēiere

Lundrim në Mesdhe: Itali, Francë, Spanjë  - MSC Opera

Picture #3

 

DitaPortiMbrritjeNisje
Dita 1Genova, Itali--18:00
Dita 2Marseille, Francë09:00 18:00
Dita 3Palma De Mallorca, Spanjë 15:00 23:59
Dita 4Palma De Mallorca, Spanjë 00:01 01:00
Dita 4Ibiza, Spanjë09:00 23:59
Dita 5Ibiza, Spanjë00:01 07:00
Dita 6Olbia-Costa Smeralda, Itali09:00 18:00
Dita 7Livorno,Itali08:00 19:00
 Dita 8Genova,Itali09:00  

                                          

MSC Opera - 7 Netë duke filluar nga 699 Euro, Nisje më 23 Qershor nga Gjenova

Kabinë pa Dritare duke filluar nga  699 Euro
Kabinë me Dritare duke filluar nga 779 Euro 
Kabinë me Ballkon duke filluar nga 979 Euro    
 
   
 Në çmim përfshihet

 

  • Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicjonuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

 

  • Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe (Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash)

 

  • Taksat Portuale

 

  • Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

 

  • Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçerës lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

 

  • Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë

     

Në çmim nuk përfshihen: Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 

                                 

                

 

Lundrim nė Mesdhe: Itali, Francė, Spanjė - MSC Opera - 7 Netė 699 Euro, Nisje mė 23 Qershor nga Gjenova