Costa Brava dhe Costa Dorada - Spanje

4. SPANJE/ Costa Brava - Costa Dorada - Zgjedhja Jone

Pushime në Costa Brava dhe Costa Dorada në Spanjë.
Udhëtoni me avion me Wizzair direkt nga Shkupi për në Barcelonë dhe rezervoni pushimet tuaja për në Plazhet e Costa Bravas dhe Costa Doradas.
Transferta Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë.
 
 SHKUP - BARCELONË
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Shkupi 

 Korrik 2017

Gusht 2017
Shtator 2017
3 Korrik, 17.45
7 Gusht, 17.45
4 Shtator, 17.45
10 Korrik, 17.45 14 Gusht, 17.45
11 Shtator, 17.45
17 Korrik, 17.45 21 Gusht, 17.45  
24 Korrik, 17.45 28 Gusht, 17.45  
31 Korrik, 17.45    
 
BARCELONË - SHKUP
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Barcelona 
Korrik 2017 Gusht 2017 Shtator 2017
10 Korrik, 21.15
7 Gusht, 21.15
4 Shtator, 21.15
17 Korrik, 21.15
14 Gusht, 21.15 11 Shtator, 21.15
24 Korrik, 21.15 21 Gusht, 21.15 18 Shtator, 21.15
31 Korrik, 21.15 28 Gusht, 21.15  

   
Hotelet në Costa Brava dhe Costa Dorada mund ti kërkoni tek "Hotele" duke zgjedhur datat që dëshironi dhe destinacionin "Costa Brava dhe Costa Dorada".
 

Marisol 2* Costa Brava (Fjetje dhe Mëngjes)

Çmimi €432 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë.  

   

Continental 2* - Costa Brava (Pension i Plotë)

Çmimi €487 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë. 

   
Mundial Club 3* - Costa Brava

Mundial Club 3* - Costa Brava (Gjysëm Pensioni)

Çmimi €599 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë. 

   

Guitart Rosa 3* - Costa Brava (Gjysëm Pensioni)

Çmimi €582 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë.  

   
 Kaktus Playa 3* - Costa Brava  

Kaktus Playa 3* - Costa Brava (Gjysëm Pensioni)

Çmimi €840 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë.  
   
Guitart Central Park 3* - Costa ...  

Guitart Central Park 3* -(Gjysëm Pensioni)

Çmimi €663 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë.  
   
 Delamar 4* - Costa Brava  

Delamar 4* - Costa Brava -(Pension i Plotë)

Çmimi €798 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë.  
   
 GHT Balmes 3* Costa Brava  

GHT Balmes 3* Costa Brava -(Gjysëm Pensioni)

Çmimi €1104 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë.
   
 Don Juan Resort 3* Costa Brava  

Don Juan Resort 3* Costa Brava -(Gjysëm Pensioni)

Çmimi €642 për person për 7 netë për Nisje më 3 Korrik.
Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup dhe nga Barcelona në Hotel të përfshirë.
   

Pushime nė Costa Brava dhe Costa Dorada nė Spanjė. Udhėtoni me avion me Wizzair pėr nė Barcelonė dhe rezervoni pushimet tuaja pėr nė Plazhet e Costa Bravas dhe Costa Doradas

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!