Oferta Speciale Antalya

1. TURQI/ ANTALYA/ Antalya - Zgjedhja Jone

Kujdes: Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.

   
 Hedef Rose Garden 4* - AlanyaHedef Rose Garden 4* - Alanya *OFERTE E RE*
         
Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €571 - Bëhet €281 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €511 - Bëhet €298 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €511 - Bëhet €298 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €511 - Bëhet €298 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.          
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
  
 Himeros Beach Hotel 4* - Kemer Himeros Beach Hotel 4* - Kemer *OFERTE E RE*
      
Rishikuar për qëndrim deri 7 Qershor  dhe 47% Ulje për Nisje 18 dhe 21 Maj. Zbritje 30%  për Nisje pas 7 Qershor Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €484 - Bëhet €247 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €470 - Bëhet €327 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €484 - Bëhet €389 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €674 - Bëhet €544 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Himeros Life 4* - Kemer Himeros Life 4* - Kemer
       
Rishikuar për qëndrim deri 7 Qershor  dhe 47% Ulje për Nisje 18 dhe 21 Maj. Zbritje 30%  për Nisje pas 7 Qershor Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €484 - Bëhet €247 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €470 - Bëhet €327 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €470 - Bëhet €423 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €463 - Bëhet €375 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Grand Nar 4* - KemerGrand Nar 4* - Kemer *OFERTE E RE*
         
Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi Ishte €424 - Bëhet €306 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €378 - Bëhet €322 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €398 - Bëhet €334 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €398 - Bëhet €334 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
  
 Nox Inn Beach 5* - Alanya Nox Inn Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                            
Zbritje 50% për Rezervimet të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €576 - Bëhet €357 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €528 - Bëhet €363 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €528 - Bëhet €363 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Hedef Resort & SPA 5* - Alanya Hedef Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*
      
Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €640 - Bëhet €349 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €578 - Bëhet €355 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €578 - Bëhet €355 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €578 - Bëhet €355 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.          
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     
   
 Hedef Beach Resort & SPA 5* - Al...Hedef Beach Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*
         
Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €680 - Bëhet €365 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €640 - Bëhet €371 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €640 - Bëhet €371 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €640 - Bëhet €371 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.          
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
  
 Transatlantik Hotel & SPA 5* - K... Transatlantik Hotel & SPA 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 50% për Nisje deri 23 Maj (Min 7 nete Max Qëndrimi 9 netë) dhe 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €626 - Bëhet €382 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €571 - Bëhet €467 për person STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €484 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €604 - Bëhet €492 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Residence Rivero 4* - Kemer Residence Rivero 4* - Kemer
       
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €484 - Bëhet €315 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €427 - Bëhet €359 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €458 - Bëhet €383 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €458 - Bëhet €383 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     
   
 Rios Beach 4* - Kemer Rios Beach 4* - Kemer
  
Rishikuar për qëndrim deri 7 Qershor dhe 30% Zbritje për Nisje pas 7 Qershor Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €344 - Bëhet €319 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €333 - Bëhet €334 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €520 - Bëhet €448 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €395 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Drita Hotel Resort & SPA 5* - Al...

Drita Hotel Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*
       
Zbritje 35% për Nisje deri 2 Qershor, 15% për Nisje 3 Deri 30 Qershor dhe 15% për Nisje pas 8 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €534 - Bëhet €380 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €383 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €504 - Bëhet €444 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €510 - Bëhet €448 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     

   
 Stella Beach 5* - Alanya Stella Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                                     
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €522 - Bëhet €400 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €506 - Bëhet €419 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €506 - Bëhet €419 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €506 - Bëhet €419 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Armas Prestige 5* (ex Happy Eleg... Armas Prestige 5* (ex Happy Elegant) - Alanya
                           
Zbritje 30% për Nisje 18 dhe 21 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €526 - Bëhet €317 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €526 - Bëhet €435 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €526 - Bëhet €435 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €526 - Bëhet €435 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 First Class 5* - Alanya First Class 5* - Alanya
                           
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €475 - Bëhet €388 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €499 - Bëhet €439 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €470 - Bëhet €439 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €470 - Bëhet €439 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Serenis 5* - Side Serenis 5* - Side
                                                                                
Zbritje 40% për Nisje deri 26 Maj dhe 35% për Nisje 27 Maj deri 8 Qershor dhe 20% p;r Nisje pas 8 Qershor për Rezervime të Hershme deri 21 Maj.
Çmimi Ishte €568 - Bëhet €386 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €575 - Bëhet €436 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €443 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €443 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Kahya Resort  Aqua & SPA 5* -  A... Kahya Resort Aqua & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*
     
Zbritje 15% për Nisje deri 17 Qershor, 10% për Nisje 5-27 Korrik, 15% për Nisje 24 Korrik deri 17 Gusht dhe 25% për Nisje pas 30 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €519 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €512 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €512 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €512 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Armas Labada Beach 5* - Kemer Armas Labada Beach 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                           
Çmim i rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi Ishte €650 - Bëhet €599 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €604 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €664 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €664 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Maritim Saray Regency Resort 5* ... Maritim Saray Regency Resort 5* - Side
            
Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €542 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor:
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Simena Hotel & Holiday Village 5... Simena Hotel & Holiday Village HV1 - Kemer
                 
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €592 - Bëhet €453 për person CLB (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €513 - Bëhet €424 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €513 - Bëhet €424 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €513 - Bëhet €424 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Incekum West Resort 5* - Alanya Incekum West Resort 5* - Alanya
                 
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €534 - Bëhet €424 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €421 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €421 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €421 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.    
   
 Galeri Resort 5* - Alanya Galeri Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*
    
Zbritje 37% për Nisje 1-3 Qershor dhe 30% për datat e tjera për Rezervime të Hershme deri 21 Maj.
Çmimi Ishte €567 - Bëhet €418 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €578 - Bëhet €432 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €578 - Bëhet €455 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €578 - Bëhet €455 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
Sultan of Side 5* - SideSultan of Side 5* - Side *OFERTE E RE*
                                  
Zbritje 40% për Nisje deri 6 Qershor dhe 20% për Nisje pas 6 Qershor deri 31 për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €600 - Bëhet €435 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €600 - Bëhet €507 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €610 - Bëhet €516 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     
  
 Wind of Lara 5* - Lara Kundu Wind of Lara 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
                                  
Rishikuar për qëndrim deri 30 Qershor dhe Zbritje shtesë 18% për Nisje deri 16 Qershor. Zbritje 25% për Nisje 1 Korrik deri 17 Gusht dhe 22% për Nisje pas 17 Gusht (Dhoma Standarte dhe Familjare) për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €752 - Bëhet €445 për person PRM/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €679 - Bëhet €496 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €679 - Bëhet €496 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €679 - Bëhet €496 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Sural Saray 5* - Side Sural Saray 5* - Side *OFERTE E RE*
                                                                                
Zbritje 30% për Nisje deri 6 Qershor dhe 10% për Nisje pas 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi Ishte €652 - Bëhet €477 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €466 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €536 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €536 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 OZ Incekum Beach Resort 5* - Alanya OZ Incekum Beach Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                                                                           
Zbritje 15% për Nisje deri 6 Qershor, 10% për Nisje 7 Qershor deri 15 Korrik dhe 15% për Nisje pas 15 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €668 - Bëhet €553 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €531 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €549 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €549 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     
   
Concordia Celes Beach 5* - Alanya Concordia Celes Beach 5* - Alanya
                                                                           
Zbritje 20% për Nisje deri 6 Qershor, 15% për Nisje 7 deri 20 Qershor dhe 20% për Nisje pas 20 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €471 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €542 - Bëhet €461 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €542 - Bëhet €476 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €542 - Bëhet €476 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Mholiday Belek (ex Vera Mare) 5... Mholiday Belek (ex Vera Mare) 5* - Belek *OFERTE E RE*

Zbritje 50% për Nisje 18 Maj, 35% për Nisje 21 Maj deri 7 Qershor dhe 20% për Nisje deri 7 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €678 - Bëhet €474 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €481 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €481 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €481 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Calido Maris 5* - Side Calido Maris 5* - Side *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €492 për person PRO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €448 për person PRO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €448 për person PRO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €448 për person PRO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Meder Resort 5* - Kemer Meder Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                         
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €618 - Bëhet €453 për person PRM/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €574 - Bëhet €456 për person PRM/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €622 - Bëhet €486 për person PRM/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €622 - Bëhet €486 për person PRM/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Palmeras Beach 5* - Alanya Palmeras Beach 5* - Alanya
                          
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €534 - Bëhet €395 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €539 - Bëhet €439 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €461 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €461 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Armas Life (ex Novia Dionis) 5* ...

Armas Life (ex Novia Dionis) 5* - Belek
    
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €685 - Bëhet €545 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €622 - Bëhet €524 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €640 - Bëhet €539 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €650 - Bëhet €547 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

   
 Lake River Side & SPA 5* - Side Lake River Side & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*
                         
Zbritje 30% për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €535 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €585 - Bëhet €461 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €585 - Bëhet €461 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €585 - Bëhet €461 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Port River 5* - Side Port River 5* - Side *OFERTE E RE*
                         
Zbritje 30% për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €506 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 MC Arancia Resort 5* - Alanya MC Arancia Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                                     
Zbritje 25% për Nisje 1-3 Qershor. Zbritje 20% për Nisje pas 23 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €549 - Bëhet €451 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €549 - Bëhet €466 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €549 - Bëhet €466 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €549 - Bëhet €466 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Asia Beach 5* - Alanya

Asia Beach 5* - Alanya

Rishikuar për tërë sezonin dhe 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €543 - Bëhet €458 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €471 - Bëhet €449 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
Daima Biz Resort 5* - Kemer Daima Biz Resort 5* - Kemer
                                                                                                                                               
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €568 - Bëhet €467  për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €521 - Bëhet €457  për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €521 - Bëhet €457  për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €521 - Bëhet €457  për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Side Glamour Resort 5* - Side Side Glamour Resort 5* - Side *OFERTE E RE*
                   
Zbritje 33% për Nisje deri 1-10 Qershor dhe 20% për Nisje pas 10 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €648 - Bëhet €592 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €619 - Bëhet €473 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €484 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €484 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Porto Bello Resort & SPA 5* - An...

Porto Bello Resort & SPA 5* - Antalya *OFERTE E RE*
                     
Zbritje 30% për Nisje deri 9 Qershor dhe 25% për Nisje pas 17 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €506 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

   
 The Inn Resort 5* - Alanya The Inn Resort 5* - Alanya
                                
Zbritje 10% për Nisje deri 14 Qershor, 20% për Nisje 15 Qershor deri 18 Gusht dhe 15% për Nisje pas 18 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €454 për person PRM/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €446 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €446 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €446 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Royal Atlantis SPA & Resort 5* -... Royal Atlantis SPA & Resort 5* - Side
                           
Zbritje 30% për Nisje deri 26 Maj dhe 20% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €471 për person ECO/STD (2+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €664 - Bëhet €558 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €664 - Bëhet €558 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €664 - Bëhet €558 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Jadore Deluxe Hotel & Spa 5* - Side Jadore Deluxe Hotel & Spa 5* - Side
            
Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €660 - Bëhet €462 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €508 për person STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €508 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €508 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Raymar 5* - Alanya Raymar 5* - Alanya
                                
Rishikur për qëndrim deri 31 Maj. Zbritje 25% për Nisje 1 Qershor deri 31 Korrik dhe 30% për Nisje pas 31 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €674 - Bëhet €449 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €621 - Bëhet €505 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €521 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €650 - Bëhet €526 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Iz Flower Side Beach 5* - Side Iz Flower Side Beach 5* - Side
                     
Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi Ishte €618 - Bëhet €567 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €628 - Bëhet €607 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €628 - Bëhet €629 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €628 - Bëhet €629 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Alan Xafira Deluxe 5* - Alanya

Alan Xafira Deluxe 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 21 Janar.
Çmimi Ishte €543 - Bëhet €458 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €622 - Bëhet €506 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €628 - Bëhet €510 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €628 - Bëhet €510 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Sea Life Buket Beach 5* - Alanya

Sea Life Buket Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 20% për Nisje deri 3 Qershor, 15% për Nisje 21 Qershor deri 24 Gusht dhe 25% për Nisje pas 24 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €618 - Bëhet €521 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €478 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €534 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €534 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.    
   
 Horus Paradise Luxury Resort 5* ... Horus Paradise Luxury Resort 5* - Side *OFERTE E RE*
                
Rishikuar për qëndrim deri 31 Maj. Zbritje 40% për Nisje 1 deri 23 Qershor dhe 35% për Nisje pas 23 Qershor për Rezerivime të Hershme deri 31 Maj. 
Çmimi Ishte €736 - Bëhet €475 për person GRD/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €766 - Bëhet €534 për person GRD/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €766 - Bëhet €534 për person GRD/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €766 - Bëhet €534 për person GRD/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Karmir Resort 5* - Kemer

Karmir Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 45% për Nisje deri 26 Maj, 20% për Nisje 1 Qershor deri 26 Gusht dhe 30% për Nisje pas 26 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €710 - Bëhet €448 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €542 për person STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €542 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €542 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Ghazal Resort Thalasso 5* - Kemer Ghazal Resort Thalasso 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                                 
Zbritje 35% për Nisje deri 30 Maj dhe 25% për Nisje pas 30 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €668 - Bëhet €467 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €695 - Bëhet €560 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €695 - Bëhet €560 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €712 - Bëhet €573 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Zena Resort 5* - Kemer Zena Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                                                                            
Zbritje 25% për Nisje deri 3 Qershor, 15% për Nisje 4-17 Qershor dhe 10% për Nisje pas 17 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €652 - Bëhet €518 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €501 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €549 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €555 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Sunrise Park 5* - Side Sunrise Park 5* - Side *OFERTE E RE*
                                                                                
Zbritje 35% për Nisje deri 8 Qershor dhe 25% për Nisje pas 8 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €786 - Bëhet €544 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €523 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €523 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Sea World Resort & SPA 5* - Side Sea World Resort & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*
                                                                                
Zbritje 35% për Nisje deri 3 Qershor, 28% për Nisje 4 Qershor deri 25 Gusht dhe 33% për Nisje pas 25 Guht Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €727 - Bëhet €506 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €658 - Bëhet €396 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €681 - Bëhet €537 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Bosphorus Sorgun 5* - Side

Bosphorus Sorgun 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 15% për Nisje deri 29 Maj, 25% për Nisje 1-30 Qershor dhe 35% për Nisje pas 30 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €761 - Bëhet €631 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €598 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €726 - Bëhet €632 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Fantasia De Luxe Resort 5* - Kemer Fantasia De Luxe Resort 5* - Kemer
                                                                           
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €602 për person STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €602 për person STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €602 për person STD (3) për 7 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Litore Resort 5* - Alanya Litore Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                          
Zbritje 25% për Nisje 18 Maj, 35% për Nisje 21 Maj, 40% për Nisje 22 Maj deri 2 Qershor dhe 15% për Nisje pas 2 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €819 - Bëhet €566 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €737 - Bëhet €517 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €737 - Bëhet €517 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Crystal Admiral Resort 5* - Side Crystal Admiral Resort 5* - Side *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 25% për Nisje deri 26 Maj, 25% për Nisje 27 Maj deri 2 Qershor dhe 15% për Nisje pas 2 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €702 - Bëhet €536 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €516 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €516 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
Crystal Waterworld 5* - Belek Crystal Waterworld 5* - Belek *OFERTE E RE*
                               
Zbritje 30% për Nisje deri 3 Qershor për Rezervime të Hershme deri 17 Maj. Zbritje 20% për Nisje 3-16 Qershor dhe 15% për Nisje pas 16 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €802 - Bëhet €582 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €556 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €556 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €556 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Starlight Thalasso & Spa 5* - Side Starlight Thalasso & Spa 5* - Side *OFERTE E RE*
                          
Zbritje 30% për Nisje deri 7 Qershor, 25% për Nisje 8-22 dhe 20% për Nisje pas 22 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS për qëndrim deri 13 Qershor.
Çmimi Ishte €786 - Bëhet €571 për person CLB (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €546 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €546 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €546 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Azura Deluxe 5* - Alanya Azura Deluxe 5* - Alanya *OFERTE ERE*               
                    
Zbritje 30% për Nisje deri 26 Maj dhoma Deluxe Pamje nga Deti. Zbritje 25% për Nisje deri 26 Maj për dhomat e tjera, 10% për Nisje pas 24 Qershor për Rezervime të Hershme deri 22 Maj.
Çmimi Ishte €710 - Bëhet €542 për person DLX (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €522 për person DLX (3+1) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €622 për person DLX (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €622 për person DLX (3+1) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Villa Side Residence 5*-Side Villa Side Residence 5*-Side *OFERTE E RE* 
        
Zbritje 20% për Nisje deri 22 Maj, 12% për Nisje 23 Qershor deri 10 Korrik dhe 10% për Nisje pas 10 Korrik për Rezervime të Hershme deri 22 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €552 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €608 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €608 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €608 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Crystal Paraiso Verde 5* - Belek Crystal Paraiso Verde 5* - Belek *OFERTE E RE*
                                   
Zbritje 25% për Nisje 18 Maj (6 netë). 10% për Nisje 1 Qershor dhe 15% për Nisje pas 22 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €702 - Bëhet €651 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €576 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €615 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €615 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Crystal De Luxe 5* - Kemer Crystal De Luxe 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 15% për Nisje deri 23 Maj, 10% për Nisje 25 Maj, 15% për Nisje 27 Maj deri 2 Qershor, 10% për Nisje 23 Qershor deri 13 Korrik dhe 15% për Nisje pas 13 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €692 - Bëhet €610 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €579 për person STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €579 për person STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €644 për person STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Kervansaray Lara 5* - Lara Kundu Kervansaray Lara 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
                 
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 21 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €794 - Bëhet €605 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €715 - Bëhet €576 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €715 - Bëhet €576 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €756 - Bëhet €606 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Akka Alinda 5* - Kemer Akka Alinda 5* - Kemer *OFERTE E RE*
     
Zbritje 15% për Nisje pas 6 Qershor dhe Çmim i Rishikuar dhe zbritje 5% për qëndrim deri 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €810 - Bëhet €628 për person ANX/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €740 - Bëhet €596 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €774 - Bëhet €602 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €774 - Bëhet €715 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Amara Club Marine Nature 5* - Kemer Amara Club Marine Nature 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                              
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. Zbritje 15% për Nisje 1-8 Qershor.  
Çmimi Ishte €702 - Bëhet €665 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €604 për person STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €604 për person STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €604 për person STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 TUI Sensimar Resort & Spa 5* - B... TUI Sensimar Resort & Spa 5* - Belek *OFERTE E RE* +16
                             
Zbritje 20% për Nisje deri 30 Maj, 15% për Nisje pas 30 Maj për Rezervime të Hershme deri 25 Maj.
Çmimi Ishte €811 - Bëhet €646 për person STD (2) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €816 - Bëhet €709 për person STD (2) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €816 - Bëhet €709 për person STD (2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €816 - Bëhet €709 për person STD (2) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 The Raga 5* - Side +16 The Raga 5* - Side *I RI* +16
            
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €582 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €627 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €627 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Cesars Temple Deluxe 5* - BelekCesars Temple Deluxe 5* - Belek *OFERTE E RE*
                          
Zbritje 20% për Nisje pas 31 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €679 - Bëhet €570 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €582 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
  
 Club Asteria 5* - Belek Club Asteria 5* - Belek
                         
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €862 - Bëhet €655 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €750 - Bëhet €602 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor
Çmimi Ishte €750 - Bëhet €602 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €750 - Bëhet €602 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Marti Myra 5* - Kemer Marti Myra 5* - Kemer *OFERTE E RE* 
                         
Zbritje 43% për Nisje deri 26 Maj dhe 15% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €886 - Bëhet €577 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €794 - Bëhet €690 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €794 - Bëhet €690 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €794 - Bëhet €690 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Delphin Botanik Platinum 5* - Al... Delphin Botanik Platinum 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                            
Zbritje 40% për Nisje deri 7 Qershor, 30% për Nisje 8 Qershor deri 25 Gusht dhe 35% p;r Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 14 Qershor.
Çmimi Ishte €916 - Bëhet €595 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €828 - Bëhet €572 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €838 - Bëhet €577 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €866 - Bëhet €595 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     
   
 Royal Alhambra Palace 5* - Side Royal Alhambra Palace 5* - Side *OFERTE E RE*
                          
Zbritje 35% për Nisje deri 7 Qershor dhe 25% për Nisje pas 7 Qershor për Rezervime të Hershme deri 18 Maj.
Çmimi Ishte €962 - Bëhet €639 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €859 - Bëhet €605 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €863 - Bëhet €623 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Turquoise Hotel & SPA 5* - Side Turquoise Hotel & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*
                
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €878 - Bëhet €648 për person ANX/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €764 - Bëhet €612 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €764 - Bëhet €612 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €764 - Bëhet €612 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Blue Waters Club 5* - Side Blue Waters Club 5* - Side *OFERTE E RE*
       
Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 21 Maj.
Çmimi Ishte €1004 - Bëhet €685 për person CLB (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €895 - Bëhet €644 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €895 - Bëhet €644 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €895 - Bëhet €644 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Akka Antedon 5* - Kemer Akka Antedon 5* - Kemer *OFERTE E RE*
     
Zbritje 15% për Nisje pas 6 Qershor dhe Çmim i Rishikuar për qëndrim deri 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €890 - Bëhet €709 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €830 - Bëhet €664 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €848 - Bëhet €688 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 TUI Magiclife Jacaranda Imperial... TUI Magiclife Jacaranda Imperial 5* - Side *OFERTE E RE*
                  
Zbritje 50% për Nisje deri 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 20 Maj. Zbritje 20% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €954 - Bëhet €531 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €513 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €688 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 TUI Magiclife Masmavi 5* - Belek TUI Magiclife Masmavi 5* - Belek *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 50% për Nisje deri 26 Maj dhe 20% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €954 - Bëhet €531 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €513 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €688 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Commodore Elite Suite & SPA 5* -... Commodore Elite Suite & SP 5* - Side +16 *OFERTE E RE* 
                                 
Zbritje 5% për Nisje deri 30 qershor, 15% për Nisje 1 Korrik deri 17 Gusht dhe 5% për Nisje pas 17 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €836 - Bëhet €754 për person ELT (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €704 për person ELT (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €764 - Bëhet €716 për person ELT (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Crystal Sunset Luxury Resort 5* ... Crystal Sunset Luxury Resort 5* - Side *OFERTE E RE*
                                   
Zbritje 30% për Nisje deri 3 qershor për Rezervimet të Hershme deri 17 Maj. Zbritje 25% për Nisje 4-6 Qershor, 10% për Nisje 7 Qershor deri 1 Korrik dhe 15% për Nisje pas 24 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €920 - Bëhet €665 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €627 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €627 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Royal Seginus 5* - Lara Kundu, A... Royal Seginus 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

Zbritje 25% për Nisje deri 8 Qershor, 10% për Nisje pas 8 Qershor për Rezervime të Hershme deri 18 Maj.
Çmimi Ishte €833 - Bëhet €634 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €914 - Bëhet €708 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Çmimi Ishte €848 - Bëhet €675 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €863 - Bëhet €686 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Rixos Beldibi 5* - Kemer Rixos Beldibi 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi Ishte €911 - Bëhet €688 për person STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €911 - Bëhet €688 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €911 - Bëhet €688 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Alva Donna Beach Comfort 5* - Side

Alva Donna Beach Comfort 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 20% për Nisje 18-22 Maj, 10% për Nisje 23 Maj deri 6 Qershor dhe 15% për Nisje pas 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 21 Maj.
Çmimi Ishte €851 - Bëhet €678 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €782 - Bëhet €690 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €782 - Bëhet €690 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

   
 Maritim Pine Beach Resort 5* - B... Maritim Pine Beach Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 25% për Nisje deri 8 Qershor (6 nete), 25% për Nisje 1 Korrik deri 23 Gusht dhe 20% për Nisje pas 23 Gusht për Rezervime të Hershme deri 18 Maj.
Çmimi Ishte €878 - Bëhet €827 për person CLB (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €766 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €805 - Bëhet €784 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Delphin Diva Premiere 5* - Lara ... Delphin Diva Premiere 5* - Lara *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 35% për Nisje deri 7 Qershor, 30% për Nisje 8 Qershor deri 4 Korrik, 25% për Nisje 5 Korrik deri 25 Gusht dhe 35% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Maj.
Çmimi Ishte €1093 - Bëhet €743 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €988 - Bëhet €706 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €1005 - Bëhet €716 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €1057 - Bëhet €750 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Çmimi Ishte €1075 - Bëhet €762 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Sherwood Exclusive 5* - Kemer Sherwood Exclusive 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                     
Zbritje 15% për Nisje deri 18 Qershor, 10% për Nisje 19 Qershor deri 29 Gusht dhe 20% për Nisje pas 29 Gusht për Rezervime të Hershme deri 25 Maj.
Çmimi Ishte €945 - Bëhet €752 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €809 - Bëhet €702 për person STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €835 - Bëhet €719 për person STD (3) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Susesi Luxury Resort 5* - Belek Susesi Luxury Resort 5* - Belek
                  
Zbritje 20% për Nisje deri 6 Qershor, 15% për Nisje 6-22 Qershor, 10% për Nisje 23 Qershor deri 31 Gusht dhe 15% për Nisje pas 31 Gusht.
Çmimi Ishte €1109 - Bëhet €884 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €985 - Bëhet €815 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €985 - Bëhet €815 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Alva Donna World Palace 5* - Kemer Alva Donna World Palace 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                             
Zbritje 10% për Nisje deri 26 Maj, 5% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 21 Maj.
Çmimi Ishte €904 - Bëhet €786 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €730 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €759 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Spice 5* - Belek Spice 5* - Belek *OFERTE E RE*
                             
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €1021 - Bëhet €892 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €909 - Bëhet €821 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €909 - Bëhet €821 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Delphin Palace 5* - Lara Kundu Delphin Palace 5* - Lara Kundu
               
Zbritje 40% për Nisje deri 30 Maj, 30% për Nisje 31 Maj deri 4 Korrik, 25% për Nisje 5 Korrik deri 25 Gusht dhe 35% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 14 Qershor.
Çmimi Ishte €1139 - Bëhet €728 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €1046 - Bëhet €783 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €1118 - Bëhet €833 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Alva Donna Exclusive & SPA 5* - ... Alva Donna Exclusive & SPA 5* - Belek
                             
Zbritje 10% për Nisje deri 26 Maj dhe 5% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 21 Maj. 
Çmimi Ishte €946 - Bëhet €824 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €764 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €794 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
    
 Cornelia De Luxe Resort 5* - Belek Cornelia De Luxe Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                                                       
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €1133 - Bëhet €994 për person VIL (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €1005 - Bëhet €908 për person VIL (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1005 - Bëhet €908 për person VIL (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Delphin Be Grand Resort 5* - Lar... Delphin Be Grand Resort 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
                                
Zbritje 40% për Nisje deri 30 Maj, 30% për Nisje 31 Maj deri 4 Korrik dhe 25% për Nisje 5 Korrik deri 25 Gusht dhe 35% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 14 Qershor.
Çmimi Ishte €1278 - Bëhet €811 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €1160 - Bëhet €863 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €1219 - Bëhet €905 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Kempinski  Hotel The Dome 5* - B... Kempinski Hotel The Dome 5* - Belek *OFERTE E RE*
                      
Zbritje 30% për Nisje deri 8 Qershor, 20% Nisje 9 - 17 Qershor, 30% për Nisje 18 Qershor deri 10 Gusht, 20% për Nisje 11-24 Gusht dhe 30% për Nisje pas 24 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €1295 - Bëhet €927 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €1144 - Bëhet €851 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1212 - Bëhet €899 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Delphin Imperial 5* - Lara Kundu Delphin Imperial 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
                            
Zbritje 25% për Nisje deri 7 Qershor, 20% për Nisje 8 Qershor deri 25 Gusht dhe 30% për Nisje pas 25 Gusht Rezervime të Hershme deri 14 Qershor.
Çmimi Ishte €1295 - Bëhet €1032 për person SUP (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €1173 - Bëhet €919 për person SUP (3+1) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €1233 - Bëhet €964 për person SUP (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Cornelia Diamond Golf Resort 5* ... Cornelia Diamond Golf Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                                                       
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.
Çmimi Ishte €1278 - Bëhet €1123 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €1130 - Bëhet €1020 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1130 - Bëhet €1020 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
 Ela Quality Resort 5* - Belek Ela Quality Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                                 
Rishikuar për tërë sezonin.
Çmimi Ishte €1176 - Bëhet €1116 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Qershor.
Çmimi Ishte €1176 - Bëhet €1196 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   

 

Zbritje pėr Rezervime tė Hershme dhe Oferta Speciale. Vetem fluturimet Tirane Antalya tė datės 18 dhe 21 Maj janė me Tranzit nga Stambolli. Zbritje 21 Euro pėr person pėr Fluturimin Tirane Antalya Tirane pėr Nisje deri 31 Maj.