Udhėtime Individuale nėpėr Botė

- Zgjedhja Jone

   
Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 D... Bazel, 4 Ditë €266, Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në " Hotel Alexander " 3***,  Perfshihet Mengjesi. Nisje në 22 Nentor.
   
 Colmar, Francë, 4 Ditë €275 , Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në " Kyriad Colmar Centre Parc des Expositions" 2**, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 22 Nentor.
   
 Maltë, 4  Ditë nga €213 , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Labranda Rocca Nettuno Suites " 4**** ALL INCLUSIVE, Nisje në 23 Nentor.
   
 Paris, 5 Ditë nga € 252 , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi  dhe Fjetje në " Hotel Ibis Paris Alesia Montparnasse " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 13 Shkurt.

Paris, 5 Ditë nga €165 , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi  dhe Fjetje në " Hotel Du Jura " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 09 Dhjetor.
   
 Stamboll, 4 Ditë €242, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Istanbul Holiday Hotel " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 29 Dhjetor.
   
 Cappadocia, 5 Ditë €192, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Caravanserai Cave Hotel" 3*** , Perfshihet Mengjesi, Nisje në 15 Nentor.

Cappadocia, 4 Ditë €199, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Caravanserai Cave Hotel" 3*** , Perfshihet Mengjesi, Nisje në 30 Nentor.
   
 

Amsterdam, 5 Ditë nga €218, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel  3***, Nisje në 03 Dhjetor .

   
 Brukseli, 3 Ditë nga €152, Fluturim Vajtje Ardhje nga Podgorica dhe Fjetje në Ne "Chaochow Palace " 3***, Nisje në 24 Dhjetor.

   
Eurovision dhe Kryeqytetet Skand... Stockholm, 4 Ditë nga €185, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Best Western Capital Hotel " 3***,Perfshihet Mengjesi. Nisje në 23 Nentor.
   
Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €699 Oslo, 5 Ditë nga €205, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Anker Apartment" 3***,Perfshihet Mengjesi. Nisje në 26 Nentor.
   
Pranverë në Spanjë dhe Portugali... Berlin, 4 Ditë nga €223, Fluturim Vajtje Ardhje nga Podgorica dhe Fjetje në "
Hotel Holiday Inn Express Berlin City Centre " 4****, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 29 Nentor.

   
Pranverë në Budapest, 4 Ditë €299 Budapest, 3 Ditë nga €99  Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në " Hotel King's " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisja Ne 01 Dhjetor

Budapest, 4 Ditë nga €132  Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në " Hotel Silver " 3**, Perfshihet Mengjesi, Nisja Ne 22 Dhjetor.

   
Pranverë në Barcelonë, 7 Ditë €359 Barcelonë, 5 Ditë nga €315 , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Peninsular Hotel.",Perfshihet Mengjesi. Nisje në 21 Nentor.

   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Celestyal Olympia, 4 Ditë €205, Nisje çdo të Premte dhe 5 Ditë €291, Nisje çdo të Hënë.
   
 
Firenze, 4 Ditë nga €220, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' Hotel Meridiana '' 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 23 Nentor.

Firenze, 3 Ditë nga €189, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' HHB Hotel Firenze Santa Maria Novella''  3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 21 Mars.
   
 Milano, 4 Ditë nga €195, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Pyramid " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje ne 30 Nentor.


Milano, 4 Ditë nga €165, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Des Etrangers " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje ne 08 Dhjetor.

   
 Venecie, 3 Ditë nga €205, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Torino " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisja në 30 Nentor.
   
 Romë, 3 Ditë nga €205, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në
Giglio dell'Opera "3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 28 Nentor.

Romë, 3 Ditë nga €178, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Cilicia " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 05 Dhjetor.

Udhėtime Individuale nėpėr destinacione tė ndryshme.